Nieuws

 • Kick-off lezing Arcadis

  Als opmaat naar het Civiel Symposium, wordt op 10 oktober de kick-off lezing georganiseerd. Marc Hartsema, European Leader Asset Management, zal aan de hand van verschillende projecten van Arcadis komen vertellen over de discipline Asset Management. Klik hier voor meer info of op deze link om in te schrijven

  Lees meer
 • Dagindeling is bekend!

  Het symposium zal van start gaan met een inspirerende inleidende lezing voor alle deelnemers, deze lezing zal dienen als startpunt voor de rest van de dag.

  Na deze lezing zullen de deelnemers zich verdelen in verschillende groepen. In deze groepen zullen zij werken aan een aantal casussen. Ook zal er geluisterd worden naar enkele verdiepende lezingen.

  De dag zal worden afgesloten met een debat tussen de verschillende groepen. Aansluitend zal er ook een borrel plaatsvinden.

  Lees meer
 • De kaartverkoop is geopend!

  Kijk snel verder op deze website welke interessante casussen en lezingen gegeven worden en schrijf je snel in via deze link voor het symposium "De wederopbouw met pensioen? - de toekomst van de Nederlandse infrastructuur" op 17 oktober 2017!

  Lees meer
 • Dagvoorzitter is bekend!

  De dagvoorzitter van dit jaar is een bekende binnen de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen. Benieuwd naar wie het kan zijn? Kijk dan snel verder en klik hier!

  Lees meer
 • Locatie bekend

  De locatie van dit jaar is bekend! De locatie van dit jaar sluit zeer goed aan bij het gekozen thema. Dit is namelijk dé plek voor partijen in de sector infrastructuur om samen te komen en mee te denken over innovatieve oplossingen. Om meer hierover te weten te komen, klik dan hier!

  Lees meer
 • Thema symposium 2017 bekend

  Het civiel symposium van dit jaar draagt de naam: 'De wederopbouw met pensioen?' Meer informatie over het thema van dit jaar vind je hier.

  Lees meer

Sponsoren

  Realisatie: verenigingenweb