Inleidende lezing- Delta Marine Consultants

Door Ricardo van den Berg

Vanuit onze specialistische ervaring met het ontwerp van maritieme constructies in combinatie met onze sterke lokale aanwezigheid in Singapore zien we de laatste jaren een sterk toenemende vraag naar het effectief invullen van het gebrek aan ruimte in deze druk bevolkte stad. Door het gebrek aan beschikbaar landoppervlak is er de noodzaak ontstaan om met slimme oplossingen te komen om te kunnen voorzien in deze vraag.

Waar voorheen de nadruk lag op het aanwinnen van land en we aan prachtige projecten hebben mogen meewerken zoals het ontwerpen van de ‘Sentosa Seawall’ en de ‘Marina Bay Promenade’ lijkt er een trend gezet om naast het aanwinnen van land steeds vaker gebruik te maken van het beschikbare wateroppervlak.

Wat begon met het ontwerp door Delta Marine Consultants van een drijvend restaurant ‘the Fullerton Pavillion’ direct tegenover het bekende ‘Marina Bay Sands Hotel’ zien we de laatste tijd juist een toenemende interesse in drijvende constructies voor allerlei toepassingen. Graag nemen we jullie mee in onze reeds ontwikkelde projecten en de nieuwe ontwikkelingen in deze bruisende stad.

Sponsoren

    Realisatie: verenigingenweb