Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Commissie

Symposium Commissie 2022

Welkom op de commissie pagina van de Symposium Commissie 2022 van Het Gezelschap ''Practische Studie''. Op deze pagina stellen alle commissieleden zich graag aan u voor. 

Voorzitter

Derk Staats

Secretaris

Anne Versleijen

Penningmeester

Christiaan Boon

Commissaris Extern

Auke Dijkstra

Commissaris Extern

Emiel Nieuwschepen

Commissaris Logistiek

Haoxuan Li

Commissaris Logistiek

Marlien Schuurmans

Commissaris Promo

Remke Verwoerd

QQ'er 128

Jip Kuiper

QQ'er 129

Sytse Notenboom

 

Derk Staats
Voorzitter

Ik ben Derk Staats, voorzitter van de symposiumcommissie 2022. Ik ben tweedejaars student van de bachelor Civiele Techniek. Ik zorg ervoor dat het overzicht wordt gehouden tijdens de organisatie van het evenement en voor een zo goed mogelijke planning. 
Ik kijk er naar uit jullie welkom te heten!

Anne Versleijen
Secretaris

Hi! Mijn naam is Anne Versleijen en ik zit op dit moment in m’n derde jaar van de bachelor Civiele Techniek. Ik ben van plan om dit jaar m’n bachelor af te ronden en in september te beginnen met de master Environmental Engineering. 
Mijn taak als secretaris houdt in dat ik me bezig houdt met het contact via de mail. Ook zorg ik ervoor dat iedereen van de commissie op de hoogte is van inkomende mailtjes en de mail overzichtelijk blijft! Ik hoop jullie allemaal te zien op het symposium :) Tot die tijd kunnen jullie ons bereiken via symposium-ps@tudelft.nl

Christiaan Boon
Penningmeester

Hey, ik ben Christiaan Boon, 20 jaar oud en derdejaars student civiele techniek. Ik ben de penningmeester van het symposium en dat houdt dus in dat ik verantwoordelijk ben voor alle inkomsten en uitgaven die er gemaakt moeten worden om een geslaagde dag neer te zetten. Ik hoop jullie snel te zien!

Auke Dijkstra
Commissaris Extern

Hallo beste lezers, mijn naam is Auke,  ik ben 21 jaar en nu derdejaars student en voor het derde jaar actief bij PS. Ik hou van sport, reizen en van gezellig een biertje drinken natuurlijk. Na een prachtige Minor in Zwitserland heb ik ontzettend veel zin om in Delft aan de slag te gaan met het organiseren van het Symposium. Samen met Anne en Emiel ga ik mijn best doen om leuke en interessante sprekers en casussen voor het Symposium te fixen. Wij hopen met de hele commissie een leuk, en leerzaam Symposium voor jullie neer te zetten!

Emiel Nieuwschepen
Commissaris Extern

Mijn naam is Emiel Nieuwschepen en ben eerstejaars student civiele techniek. Samen met Auke ben ik commissaris extern. Dat houdt in dat wij veel belletjes naar bedrijven plegen om zo veel mogelijk sprekers en bedrijven te benaderen. Zo hopen we met veel vette personen en bedrijven een samenwerking aan te gaan. Dit allemaal om een leuk en interactief symposium voor jullie neer te zetten.  Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te zien bij het symposium dit najaar!

Haoxuan Li
Commissaris Logistiek

Hallo lezers, ik ben Haoxuan, 20 jaar en nu derdejaars student Civiele Techniek. Dit jaar ben ik samen met Marlien commissaris Logistiek van het symposium, samen zijn wij verantwoordelijk voor de mooie locatie en zorgen wij ervoor dat de dag goed verloopt. Dus als je vragen hebt op de dag zelf, voel je dan vrij om naar ons toe te stappen.

Marlien Schuurmans
Commissaris Logistiek

Hoihoi! Ik ben Marlien en ben 20 jaar en derdejaars student Civiele Techniek. Mijn functie binnen de commissie is commissaris Logistiek en kijk er naar uit om hier mijn best voor te doen. Samen met Hao ga ik ervoor zorgen dat de dag soepel verloopt en de locatie aan onze wensen voldoet. Tot op het symposium :)

Remke Verwoerd
Commissaris Promo

Hoi! Ik ben Remke, ik ben 20 jaar en ik ben derdejaars student Civiele Techniek. Voor het civiele symposium van 2022 ben ik verantwoordelijk voor de promotie, dus als je dit zit te lezen, heb ik iets goed gedaan. Naast het onder de aandacht brengen van het symposium ben ik verantwoordelijk voor het maken van het logo en het maken van de huisstijl. Vertel vooral al je vrienden om ook gezellig naar het symposium te komen! Ik hoop jullie daar te zien :)

Jip Kuiper
QQ'er 128

Hoi! Ik ben Jip, 21 jaar en op dit moment vierdejaars student Civiele Techniek. Dit collegejaar heb ik mijn studie opzij gezet om mij in te zetten als bestuurslid bij Het Gezelschap "Practische Studie". Tijdens deze periode houd ik mij bezig met de dagelijkse werkzaamheden van de vereniging en begeleid ik een aantal commissies als QQ'er, waaronder de Symposium commissie. In deze rol vorm ik de brug tussen de commissie en het bestuur, zodat we met z'n allen weer een heel mooi evenement kunnen neerzetten!

Wij zullen dit jaar het symposium organiseren met een actueel, boeiend en controversieel thema. Als u ons hierbij wilt helpen, in de vorm van een casus, lezing of een andere vorm van acquisitie, dan kijken wij graag welke samenwerking er mogelijk is. U kunt ons bereiken via symposium-ps@tudelft.nl of 015-2785465 (tijdens kantooruren).

Sytse Notenboom
QQ'er 129