Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Commissie

Symposium Commissie 2020

Welkom op de commissie pagina van de Symposium Commissie 2020 van Het Gezelschap ''Practische Studie''. Op deze pagina stellen alle commissieleden zich graag aan u voor. 

Voorzitter Sophie de Wolff
Secretaris Matthijs Verdaasdonk
Penningmeester Jippe van Daalen
Commissaris Acquisitie Anne-May Alkemade
Commissaris Casussen Hugo von der Thüsen
Commissaris Sprekers Roelof van der Feltz
Commissaris Logistiek & Promotie Iona van der Toorn
Commissaris Logistiek & Promotie Vincent Kindermann
QQ'er 126 Ilse van der Zwet
QQ'er 127 Eef Bosveld

Sophie de Wolff
Voorzitter

Ik ben Sophie de Wolff, 20 jaar en vierdejaars student Civiele Techniek. Binnen de commissie vervul ik de rol als voorzitter. Als voorzitter is het mijn taak de organisatie van het symposium in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen zijn taken ook doet.
Samen met mijn commissie zijn wij van plan een leuk en leerzaam evenement neer te zetten. Door middel van lezingen, casussen en een debat kan je als student meer inzicht krijgen binnen de civiele wereld. Met dit evenement proberen wij de studenten en het bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen op een laagdrempelige manier. Wij hebben ontzettend veel zin in het symposium en hopelijk zie ik je daar!

Matthijs Verdaasdonk
Secretaris

Hallo, ik ben Matthijs Verdaasdonk, 21 jaar oud en momenteel vierdejaars student Civiele Techniek. Aan mijn functie zijn meerder taken verbonden, zoals het onderhouden van het mailcontact, zorgen dat de website er netjes bij staat en ook het notuleren neem ik voor mijn rekening.
Onder aan de streep ben ik dus vooral bezig met de ondersteunende taken, zodat de andere commissiegenoten onbezorgd bezig kunnen zijn met het tot in detail organiseren van dit prachtige symposium.
Ik hoop jullie allen te zien op het symposium, tot dan!

Jippe van Daalen
Penningmeester

Mijn naam is Jippe van Daalen en ben vierdejaars civiel student. Mijn functie binnen de commissie is penningmeester.
Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor alle geldzaken die het organiseren van het Symposium met zich meebrengt. Dit betekent dat je je vooraf bezig houdt met het opstellen van een begroting en na het evenement een uiteindelijke afrekening maakt. Binnen de commissie zorg je dat iedere commissaris zijn budget weet en houd je bij wat ze uitgeven. Zo zorg je ervoor dat er onder aan de streep met nul geëindigd wordt.

Anne-May Alkemade
Commissaris Acquisitie

Mijn naam is Anne-May Alkemade. Ik ben 20 jaar oud en derdejaars student Civiele Techniek. Binnen de commissie is mijn functie commissaris acquisitie. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het contact leggen en samenwerken met bedrijven, die samen met ons bij willen dragen aan het symposium. Met het symposium bieden we studenten de mogelijkheid om op een andere manier kennis te maken met de civiele wereld dan vanuit de collegebanken. Hiermee willen we de bedrijfswereld op een interactieve manier verbinden met de Civiele Techniek studenten. Het is een leuk civiel evenement, open voor zowel bachelor als masterstudenten waarbij casussen, lezingen en debatten plaats zullen vinden met experts in hun vakgebied. Op deze manier krijgen studenten een beter beeld van alle opties die er zijn nadat ze zijn afgestudeerd. Wij hebben er zin in en hopen u terug te zien bij ons symposium.

Hugo von der Thüsen
Commissaris Casussen

Mijn naam is Hugo von der Thüsen, derdejaars student civiele techniek en commissaris Sprekers & Casussen van de symposium commissie. Samen met Roelof van der Feltz, mijn commissie genoot met dezelfde functie, houd ik mij bezig met het organiseren van de casussen en het begeleiden van de sprekers.
Zoals elk jaar weer gaan wij proberen een symposium te organiseren waar jij je visie van de wereld van civiele techniek kunt verbreden en nieuwe contacten kunt leggen. Er zullen casussen komen waar jij ervaring op kunt doen bij vraagstukken van verschillende bedrijven. Hiernaast komen er verschillende mensen die verhalen over het onderwerp hebben en deze graag willen delen. Mis het daarom niet en kom in november 2020 naar het symposium van PS

Roelof van der Feltz
Commissaris Sprekers

Mijn naam is Roelof van der Feltz, ik ben 19 jaar en een tweedejaars student Civiele Techniek. Binnen de commissie vervul ik samen met Hugo von der Thüsen de functie van commissaris Sprekers en Casussen. Als commissaris Sprekers en Casussen zijn wij verantwoordelijk voor het zoeken van sprekers voor de lezingen en het organiseren van de casussen. Samen met Hugo zorg ik ervoor dat het symposium vol zit met interessante verhalen en onderwerpen. Ik kijk er naar uit zoveel mogelijk van jullie op het symposium te zien.

Iona van der Toorn
Commissaris Logistiek en Promotie

Ik ben Iona van der Toorn, ik ben 21 jaar oud en vierdejaars student Civiele Techniek. Voor het symposium zal ik samen met Vincent de functie Commissaris Logistiek en Promotie vervullen. Wij zijn onder andere verantwoordelijk voor de locatie, de dag planning en andere logistiek gerelateerde taken. Wij zorgen ervoor dat de dag soepel zal verlopen. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het onder de aandacht brengen van het symposium bij de studenten. Ik heb erg veel zin in het symposium en ik kijk uit om deze interessante dag met de commissie te organiseren.

Vincent Kindermann
Commissaris Logistiek en Promotie

Ik ben Vincent, inmiddels 21 jaar oud en vierdejaars student Civiele Techniek. Binnen onze commissie deel ik mijn functies met Iona. Wij hebben samen de taak om ervoor te zorgen dat de hele dag en voorbereiding op en top georganiseerd en getimed is. Daarnaast is de promotie van het evenement ook onze taak. Ik vind dit een erg fijne combinatie van taken, omdat je aan de ene kant de erg structurele en nauwkeurige taak van de logistiek hebt. Aan de andere kant kan ik voor de taak van de promo creatieve manieren bedenken en bezig zijn met de visuele en openbare presentatie van ons evenement.
Ik heb ontzettend veel zin het symposium en ik hoop zoveel van jullie in november te kunnen verwelkomen!

Ilse van der Zwet
QQ'er 126

Ik ben Ilse van der Zwet, 21 jaar oud en ik was afgelopen jaar bestuurslid bij Het Gezelschap "Practische Studie". Ik ben QQ'er van de Symposium Commissie, wat betekend dat ik vooral zorg voor het contact tussen de commissie en mijn bestuursgenoten en daarnaast pak ik losse taakjes op binnen de commissie. Ik merk dat er door deze commissie ontzettend veel energie wordt gestoken in het symposium en ben er dan ook van overtuigd dat het weer een geslaagde en leerzame dag zal worden.

Eef Bosveld
QQ'er 127

Ik ben Eef Bosveld, 21 jaar oud en op dit moment bestuurslid bij Het Gezelschap "Practische Studie". Ik ben QQ'er van de Symposium Commissie, wat betekend dat ik vooral zorg voor het contact tussen de commissie en mijn bestuursgenoten en daarnaast pak ik losse taakjes op binnen de commissie. 

Wij zullen dit jaar het symposium organiseren met een actueel, boeiend en controversieel thema. Als u ons hierbij wilt helpen, in de vorm van een casus, lezing of een andere vorm van acquisitie, dan kijken wij graag welke samenwerking er mogelijk is. U kunt ons bereiken via symposium-ps@tudelft.nl of 015-2785465 (tijdens kantooruren).

Partners