Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Locatie

YES!Delft

Dit jaar zal het Symposium plaatsvinden bij YES!Delft. YES!Delft is een organisatie die gericht is op startups en innovaties. Hier worden studenten en hun ideeën samengebracht met investeerders en partners. Dit wordt gedaan op verschillende vlakken, variërend van ‘aviation’ tot ‘artifical intelligence’, maar ook ‘social tech’ is te vinden bij YES!Delft.  

Het gebouw bevindt zich aan de zuidkant van de campus van de TU Delft en is ongeveer 5 minuten fietsen vanaf de faculteit CITG. In het pand zijn meerdere zalen. De main hall is de grootste zaal en deze zal gebruikt worden voor de openingslezing. De zaal is te herkennen aan een open ruimte en zorgt voor een warm onthaal. De casussen zullen plaatsvinden in kleinere en afgesloten ruimtes. Zo kan er goed binnen groepen overlegd en gespard worden over de verschillende casussen. 

Kortom is YES!Delft een erg mooie locatie, dichtbij de faculteiten op de campus en gericht op innovatie. Wij, als commissie, weten zeker dat we hier een heel mooi symposium gaan neerzetten!

Wij zien jullie dan ook graag bij YES!Delft op 22 november!

Adres YES!Delft:
Molengraaffsingel 12
2629 JD Delft