Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Partners

Voor het mogelijk maken van de APEX - Krattenbrug Delft 2020 hebben wij een aantal partners die ons helpen met materiele en immateriele zaken. Wij willen alle partners uiteraard danken voor hun steun en vertrouwen!

Heineken 0.0

Heineken is een grote Nederlandse bierbrouwer die wereldwijd actief en bekend is. Het bedrijf bezit 40 brouwerijen in 39 verschillende landen.

Heineken ondersteunt de APEX door het leveren van de benodigde hoeveelheid kratten voor de brug. Dit komt neer op rond de 9000 kratjes. Heineken ondersteunt de APEX ook in het 0.0% thema dat aan de brug gehangen wordt door middel van aankleding en een 0.0 tap.

Meer informatie? Kijk dan op de site van Heineken.

 

Riwal

Riwal is een groot verhuur- en verkoopbedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig werken op hoogte. Het bedrijf is in het bezit van een groot arsenaal aan heftrucks, verreikers en hoogwerkers.

Riwal ondersteunt de APEX door een paar van de teamleden op te leiden tot gecertificeerde bestuurders van rijdend materieel. Daarnaast voorziet Riwal de APEX van een heftruck en een verreiker die benodigd zijn bij de bouw van de brug.

Meer informatie? Kijk dan op de site van RIWAL.

 

RECO

RECO is een familiebedrijf waar men terecht kan voor het huren van allerlei groot materieel dat op de bouwplaats nodig is. Naast het verkrijgen van bijvoorbeeld steigerwerk, bouwketen en randbeveiliging kan men bij RECO ook terecht voor het bijpassende technische advies.

RECO ondersteunt de APEX door het leveren en assisteren bij het bouwen van het steigerwerk. Daarnaast voorziet het de APEX van lichtmasten, stroom en een bouwkeet. Ook heeft RECO ons via informele kanalen kunnen helpen met het zoeken van een nieuw terrein.

Meer informatie? Kijk dan op de site van RECO.

 

De Keij

De Keij is een bedrijf waar men terecht kan voor grondwerk, transport, levering en plaatsing van beton- en stelconplaten. 

De Keij ondersteunt de APEX door deze te voorzien van stelconplaten en betonblokken. Laatstgenoemde zijn nodig om de torens van de brug op de uiteindelijke bestemde plek te krijgen.

Meer informatie? Kijk dan op de site van De Keij.

 

Van Uden Groep

De brug zal gebouwd worden op het terrein van de Van Uden Groep.

Meer informatie? Kijk dan op de site van Van Uden.

P. J. De Haas

P.J. de Haas is een technische groothandel die gespecialiseerd is op het gebied van sanitair, verwarming, elektra en dakbekleding. De groothandel is te vinden in Bergschenhoek.

P.J. de Haas ondersteunt de APEX door deze te voorzien van allerlei gereedschap en overige benodigdheden. Denk hierbij aan hamers, waterpassen, spanbanden etc.

Meer informatie? Kijk dan op de site van P.J. de Haas.

 

BESIX Nederland

Besix is een grootschalig bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in de civiele-, maritieme- en utililiteitsbouw. BESIX Nederland is onder andere bekend van de Amazonehaven in Rotterdam, de Lammermarkt in Leiden en diverse torens op de Wilhelminahaven.

BESIX voorziet ons van diverse persoonlijke berschermings middelen.

Meer informatie? Kijk dan op de site van BESIX Nederland.

 

Hef en Hijs Nederland

Hef en Hijs Nederland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van diverse hef- en hijsbenodigden.

Hef en Hijs Nederland verzorgt voor ons de vijzels waarmee wij de brug naar binnen toe zullen vijzelen. Hiermee zullen we de speling die er tijdens het bouwen tussen de kratten zal komen wegdrukken.

Meer informatie? Kijk dan op de site van Hef en Hijs Nederland.

 

Methorst

Methorst is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het wegzuigen en wegblazen van zand en andere grond.

Methorst verzorgt voor ons de fundering voor de Krattenbrug. Op de zandlaag van ongeveer 10 centimeter die zij volledig vlak zullen storten, zullen stelconplaten gespaatst worden waarop we de brug zullen bouwen.

Meer informatie? Kijk dan op de site van Methorst.

Partners