Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Ons team

Pepijn den Blaauwen - Projectleider

Pepijn: "Het mooiste aan de APEX Krattenbrug vind ik de grootsheid en uitdaging van het project. Wij als team krijgen de unieke kans om voor langere tijd een eigen bouwplaats te creëren en te runnen! Mijn rol binnen dit team is om het overzicht te bewaren en er voor te zorgen dat alles optimaal en op het juiste moment wordt uitgevoerd"

 

Thom Kusters - PR en Partnerships

Thom: "Ik houd me volop bezig met het werven van nieuwe partners en het onderhouden van de ontstane relaties. Het is fantastisch wat je met 10 gemotiveerde teamleden voor elkaar kan krijgen. Binnen een jaar tijd gaan we samen voor 3 weken een professionele bouwplaats opbouwen op een van de drukste plekken van Delft, met als ultiem doel: het verbreken van het wereldrecord!"

 

Jim Brand - Ontwerp

Jim: "Als een van de drie ontwerpers van de brug hebben wij natuurlijk de mooiste taak gekregen: Hoe zorgen we ervoor dat de brug blijft staan? Wat dit project dan ook extra bijzonder maakt, is dat wat je ontwerpt, berekent en modelleert ook echt gebouwd gaat worden. Hoe leuk is het dan dat je daarmee het record weer naar Delft kan halen!"

 

Lisette de Valk - Logistiek

Lisette: "Als APEX zijn we vastberaden om het record terug te brengen naar Delft. Het enthousiasme om dit gekkenwerk als team door te zetten en te laten slagen is precies wat ik er zo leuk aan vind! Tijdens het bouwen is het aan mij om er voor te zorgen dat alles op het juiste moment en op de juiste plek gebeurt."

 

Job Knoop - Branding en Communicatie

Job: "Als verantwoordelijke voor de branding hou ik me met name bezig met hoe wij onszelf presenteren naar de buitenwereld. In de praktijk betekent dit dat ik onder andere overleg met communicatieafdelingen binnen de universiteit en de social media kanalen beheer. Mijn uiteindelijke doel is dan ook om naast het record terug te halen naar Delft, ook de buitenwereld ervan te overtuigen hoe gaaf de krattenbrug is!"

 

Emma van Mourik - Veiligheid en vergunningen

Emma: "Een brug bouwen van zulke proportie met kratten is een hele uitdaging. Dat maakt de APEX ook zo bijzonder! We zijn een groep van 10 studenten die met elkaar 3 weken lang een bouwplaats runnen. Hoe vet is dat! Binnen de APEX houd ik mij bezig met de veiligheid. Ik zorg ervoor dat de veiligheid gewaarborgd is op en rondom de bouwplaats en ben hoofdverantwoordelijk voor de vergunning. Zodat het record ook veilig terugkomt in Delft!"

 

Jelle van der Zon - Ontwerp

Jelle: “Als eerstejaars student mocht ik in 2015 getuige zijn van de vorige recordpoging van de krattenbrug. Het project heeft mij daarna niet meer losgelaten. Toen de oproep kwam voor nieuwe commissieleden wist ik het daarom zeker: dit moet ik écht gaan doen! Als commissielid ontwerp ben ik verantwoordelijk voor het doorrekenen van de brug. De focus ligt in mijn takenpakket op het modelleren en ontwerp van de recordpoging. Wat mij aantrekt, is de uitdaging om om te gaan met de enorme complexiteit van de constructievorm en het materiaalgedrag en natuurlijk om dat record weer naar Delft toe te halen!”

 

Kevin Hoogeveen - Ontwerp

Kevin: "Als een van de ontwerpers houd ik mij zoveel mogelijk bezig om de technische aspecten uit te werken van een relatief onbekend bouwmateriaal en op deze manier de recordpoging tot een succes te laten komen. Het interessante aan deze recordpoging is om het gehele proces vanaf het begin tot het einde mee te maken en om te zien hoe wij als team zijnde deze recordpoging tot een succes gaan brengen!"

 

Steven Brouwers - QQ en Secretaris

Steven: "Samen met Matthijs ben ik dit jaar vanuit het bestuur van Het Gezelschap "Practische Studie" verantwoordelijk voor de krattenbrug. Wat ik ontzettend gaaf vind aan het bouwen van een krattenbrug is dat wij de mogelijkheid krijgen om onze kennis eindelijk eens om te zetten in een echt product en dat de we de verantwoordelijkheid dragen over een heel bouwterrein!"

 

Matthijs Prevaes - QQ en Penningmeester

Matthijs: "Met een geweldig team studenten een wereldrecord binnen halen waarbij je mag doen wat elke civieler wil, een brug bouwen, wie wilt dat nou niet! Als QQ’er en penningmeester zorg ik ervoor dat de centjes omgezet kunnen worden in groene kratten om het wereldrecord weer terug naar Delft te halen!"

Partners