FAQ

Is het Civiel Ontvangst Weekend een ontgroening?

Nee. Het COW is zeker geen ontgroening. Het is een weekend dat bedoeld is om je medestudenten Civiele Techniek te leren kennen en een groepje te vormen voor tijdens de OWee. Het COW wordt georganiseerd door de studievereniging van Civiele Techniek. Ontgroeningen vind je eigenlijk alleen maar bij sommige studentenverenigingen.

Is het mogelijk eerder weg te gaan en/of later aan te sluiten?

Ja. Het is voor jezelf leuker als je er het hele weekend bij kan zijn, maar mocht je al een geboekte vakantie of een andere (belangrijke) afspraak hebben staan, dan is het mogelijk om een deel te missen. Beter gedeeltelijk erbij zijn, dan helemaal niet naar het COW gaan. Geef dit wel graag duidelijk aan bij je inschrijving. Je zal alleen wel zelf voor vervoer moeten zorgen. NB: afspraken die makkelijk te verzetten zijn, zoals de tandarts, kan je beter verzetten dan tijdens het COW laten doorgaan. Voor jou fijner en ook voor ons.

Sluit het COW aan bij de OWee?

Ja. Wij verzorgen het vervoer van de locatie van het COW terug naar Delft waarop aansluitend de OWee begint. Daarnaast zullen wij je maandagochtend ook nog begeleiden naar de centrale opening in de Aula. NB: zondag op maandag verzorgen wij geen accommodatie, dit gaat vanaf dan via de OWee (sleep-inn huis indien aangegeven bij aanmelding).

Ik heb na inschrijving niks gehoord. Klopt dat?

Ja. Je inschrijving is prima aangekomen bij ons. Ruim voor het COW zal er meer informatie naar je toe gestuurd worden in de vorm van een boekje. Wees dus niet ongerust!

Is er een maximaal aantal plaatsen op het COW?

Nee. De locatie kan meer mensen aan dan er de laatste jaren aan inschrijvingen voor de studie binnen komen. Er is dus theoretisch gezien wel een limiet, maar practisch gezien niet.

Tot wanneer kan ik mij uiterlijk inschrijven voor het COW?

Zondag 11 augustus 2019. Dit is tot drie dagen voor de start van het COW. Desalniettemin zouden wij het uiteraard op prijs stellen als jullie al wat eerder aanmelden i.v.m. organisatorische redenen.

Heb je een vraag die je hier niet voorbij ziet komen? Mail dan naar cow-ps@tudelft.nl of bel naar 015-2784465.

Sponsoren

  • Boskalis
  • Tensar
  • LievenseCSO
  • Continu
  • Practische Studie
  • VolkerWessels
  • Mourik
  • Deltares

Realisatie: verenigingenweb