Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

FAQ - algemeen

Is het Civiel Ontvangst Weekend een ontgroening?

Nee. Het COW is zeker geen ontgroening. Het is een weekend dat bedoeld is om je medestudenten Civiele Techniek te leren kennen en een groepje te vormen voor tijdens de OWee. Het COW wordt georganiseerd door de studievereniging van Civiele Techniek. Ontgroeningen vind je eigenlijk alleen maar bij sommige studentenverenigingen.

Is het mogelijk eerder weg te gaan en/of later aan te sluiten?

Ja. Het is voor jezelf leuker als je er het hele evenement bij kan zijn, maar mocht je al een geboekte vakantie of een andere (belangrijke) afspraak hebben staan, dan is het mogelijk om een deel te missen. Beter gedeeltelijk erbij zijn, dan helemaal niet aanwezig zijn. NB: afspraken die makkelijk te verzetten zijn, zoals de tandarts, kan je beter verzetten dan tijdens het COW laten doorgaan. Voor jou fijner en ook voor ons.

Sluit het COW aan bij de OWee?

Ja. Het COW zal een paar dagen na de fysieke dag voor Civiele Techniek studenten tijdens de OWee van start gaan (vrijdag 21 augustus).

Ik heb na inschrijving niks gehoord. Klopt dat?

Ja. Je inschrijving is prima aangekomen bij ons. Ruim voor het COW zal er meer informatie naar je toe gestuurd worden. Wees dus niet ongerust!

Is er een maximaal aantal plaatsen op het COW?

Nee. De locatie kan meer mensen aan dan er de laatste jaren aan inschrijvingen voor de studie binnen komen. Er is dus theoretisch gezien wel een limiet, maar practisch gezien niet.

Tot wanneer kan ik mij uiterlijk inschrijven voor het COW?

Nog onbekend. Deze datum zal later bepaald worden, maar zal ongeveer een week voor het begin van het COW liggen. 

Heb je een vraag die je hier niet voorbij ziet komen? Mail dan naar cow-ps@tudelft.nl of bel naar 015-2784143.

Partners