Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Vertrouwensmentoren

Er zijn twee vertrouwensmentoren voor alle studenten Civiele Techniek. Dit zijn twee leden van Het Gezelschap "Practische Studie" aan wie je alles kwijt kan. Ze zijn tevens de pedels van het bestuur 129 en zijn dus dicht betrokken bij de vereniging. Ze zullen het gehele jaar zo veel mogelijk aanwezig zijn bij activiteiten van PS en zullen zich ook nog voorstellen aan alle commissies van PS. Als pedels dienen ze als anonieme vertrouwenspersonen richting het bestuur over alles wat er binnen de vereniging gebeurt. 

Daarnaast kunnen ze je ook helpen als je zit met andere persoonlijke dingen en je helpen de juiste plek voor je verhaal te vinden. Hier wordt met name ongewenst gedrag bedoeld, zoals discriminatie, (seksuele) intimidatie, geweld en/of agressie, stalking of pesten. 

De vertrouwensmentoren in het collegejaar 2022/2023 zijn Mike Schaap en Laurien Korteweg. Hieronder stellen zij zich even voor!

Mike

Ik ben Mike, 22 jaar oud en vierdejaarsstudent in Delft. Ik woon inmiddels drie jaartjes in  het oh-zo-mooie Delft. Naast mijn studie werk ik met veel plezier bij HANNO. Je vind mij regelmatig bij PS op de banken voor een bakkie koffie, maar daarnaast heb ik bij PS ook een aantal commissies gedaan, zoals het Jaarboek, MExiCo en nu Fundamental. Ik ben trouwens ook geregeld te vinden op de hockeyvelden van DHC Hudito!

Laurien

Ik ben Laurien ondertussen al vierdejaars Civiele Techniek student en ik ben samen met Mike pedel van bestuur 129. In de afgelopen drie jaar heb ik vooral veel gebruik gemaakt van de gratis koffie en pepermuntjes van PS. Daarnaast heb ik ook een commissie gedaan bij PS en ben ik actief bij Virgiel. Ik woon ondertussen al drie jaar in Delft en ik heb het heel erg naar mijn zin op de mooiste faculteit van Delft!

Samen willen wij ervoor zorgen dat iedereen zich prettig voelt binnen PS. Je kan altijd op ons afstappen voor een serieus gesprek, gezellig praatje of een spies battle. Je mag ons appen of mailen op pedels-ps@tudelft.nl
Tot op civiel!

Contact

Mike Schaap: +31 6 26 86 74 68
Laurien Korteweg: +31 6 30 29 49 89

Beide bereikbaar via pedels-ps@tudelft.nl

Let op: Heb je vragen over je eigen studieloopbaan? Neem dan contact op met de studieadviseurs.

Partners