Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Vertrouwensmentoren

Er zijn twee vertrouwensmentoren voor alle studenten Civiele Techniek. Dit zijn twee leden van Het Gezelschap "Practische Studie" aan wie je alles kwijt kan. Ze zijn tevens de pedels van het bestuur 128 en zijn dus dicht betrokken bij de vereniging. Ze zullen het gehele jaar zo veel mogelijk aanwezig zijn bij activiteiten van PS en zullen zich ook nog voorstellen aan alle commissies van PS. Als pedels dienen ze als anonieme vertrouwenspersonen richting het bestuur over alles wat er binnen de vereniging gebeurt. 

Daarnaast kunnen ze je ook helpen als je zit met andere persoonlijke dingen en je helpen de juiste plek voor je verhaal te vinden. Hier wordt met name ongewenst gedrag bedoeld, zoals discriminatie, (seksuele) intimidatie, geweld en/of agressie, stalking of pesten. 

De vertrouwensmentoren in het collegejaar 2021/2022 zijn Gijs Janssen en Puck van de Ven. Hieronder stellen zij zich even voor!

Puck

Hoi! Ik ben Puck, aankomend 4e jaars student Civiele Techniek en dit jaar ook (vice)Pedel bij PS. In de afgelopen 3 jaar heb ik bij PS een aantal commissies gedaan en ben ik ook actief geweest bij de roeivereniging Laga. Daarnaast woon ik ook al 3 jaar in Delft dus ik heb hier ondertussen wel mijn plekje gevonden. Een deel van mijn functie als Pedel volgend jaar is ervoor zorgen dat jullie die plek hier ook gaan vinden! Samen met Gijs ben ik altijd beschikbaar voor een gezellig kletspraatje of een serieus gesprek en proberen we natuurlijk ook de leukste PS activiteiten bij te wonen! Je kan altijd op me af stappen voor een praatje, maar bellen/appen of mailen naar pedels-ps@tudelft.nl kan natuurlijk ook. Tot snel!

Gijs

Hee, ik ben Gijs! Ik ben aankomend 3e jaars civieler en ik ben samen met Puck dit jaar Pedel van het 128e bestuur van PS. Ik woon nu 2 jaar in Delft in een leuk huis, ik zit bij de Virgiel en verder ben ik actief bij PS. Ik heb tot nu toe 2 commissies gedaan bij PS en ga dit jaar ook weer commissie doen. Puck en ik zijn de vertrouwenspersonen van de vereniging dit jaar en zullen er dus alles aan doen om iedereen zich thuis te laten voelen! Als je ergens mee zit of als je gewoon een praatje wilt maken, kom dan vooral naar ons toe! Serieuze onderwerpen zullen we uiteraard zeer discreet mee om gaan. Ik zal vaak bij PS activiteiten aanwezig zijn en zal ook vaak te vinden zijn op PS. Als Puck of ik niet op PS zijn kun je ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Ik zie jullie op civiel!

Contact

Gijs Janssen: +31 6 50864742
Puck van de Ven: +31 6 86612431

Beide bereikbaar via pedels-ps@tudelft.nl

Let op: Heb je vragen over je eigen studieloopbaan? Neem dan contact op met de studieadviseurs.

Partners