Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

SchakelCie

SchakelCie

Lieve PS-ers, 
 
Niet iedereen kan van een bachelorsdiploma meteen door naar de gewenste masterstudie. Als dit het geval is moet een student een jaar lang ‘schakelen’, waarin vakken van de relevante bachelor gevolgd worden. Dit jaar wordt door veel studenten als erg zwaar beschouwd, waardoor bijna iedereen er langer mee bezig is dan één jaar. 
 
Als SchakelCie houden wij ons bezig met alles wat er op studenten afkomt in zo’n schakeljaar. Zo plannen wij gezamenlijke studeersessies tijdens tentamenperiodes zodat mensen elkaar kunnen helpen en evalueren wij na iedere tentamenperiode hoe het is gegaan. Ook plannen wij iedere periode leuke activiteiten voor de schakelstudenten: zo maken wij dit jaar voor iedereen leuker! 
 
Daarnaast gaan wij een informatieboekje maken over het schakeljaar. In dit boekje komt alle relevante informatie te staan over dit jaar. Zo hopen wij te bereiken dat aankomende schakelstudenten beter voorbereid beginnen aan het jaar.  
 
Wij zijn een relatief kleine commissie, maar na dit jaar zal iedereen van ons gehoord hebben! Als je vragen hebt kun ons bereiken op schakelcie-ps@tudelft.nl, of spreek een van ons aan. 
 
Hartelijke groet, 
 
SchakelCie ‘20 

Leden

Partners