Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

JaBo

JaBo

“Geen pagina te ver!”

 

Als je studeert heb je de tijd van je leven. Of ten minste, dat is wat iedereen er altijd van zegt. Over 20 jaar kijk je terug op wat je in die jaren hebt meegemaakt en kan je je waarschijnlijk lang niet alles meer herinneren. De door jou georganiseerde PS-activiteit, die ene professor en een legendarische avond?

Dan heb je over 20 jaar een handig hulpje om je beste tijden weer naar boven te halen, namelijk het jaarboek! In het jaarboek staat een verslag van alle activiteiten die zijn georganiseerd, een ode aan iedere commissie en het belangrijkste (al dan niet civiele) nieuws van dit jaar.

Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben we natuurlijk een fantastische groep nodig die heel enthousiast is: JaBo’20! Wij zijn dit collegejaar elke woensdagvond tot in de late uurtjes op PS aan het indesignen.

Maar wij kunnen het ook niet helemaal zelf. Daarom schakelen wij de hulp in van iedereen op PS. Heb je nog een leuke quote? Heb je nog een fantastische foto? Stuur deze dan naar ons via jabo@ps.nl of naar de Jabofoon 06-23025618. Ook hebben we een snapchat voor al die mooie uitgaansfoto’s: voeg allemaal jabofoon20 toe op snap!

Wij willen het jaarboek van het 126e levensjaar van PS het allermooiste tot nu toe te maken. Samen met jullie hulp kunnen we dit doen en dan zal dit jaarboek jouw toekomstige zelf met het verleden verbinden.

 

Liefs, JaBo’20

Leden

Partners