Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

COWcie'24

COWcie'24

"Don't stop me COW!"

Het is juni. De middelbare school is eindelijk afgerond en na een welverdiende examenreis en een diploma in de hand is er weer een nieuwe lading eerste jaars civiele techniek studenten onderweg naar Delft. Zonder de nodige kennis van deze nieuwe fase in hun leven en het gebrek aan contacten in die geweldige stad heerst er toch enige spanning. Is de studie wat ik ervan had verwacht? Zijn mijn medestudenten wel leuk? Al die vragen waarvan ze denken pas in september antwoord te krijgen.

Gelukkig is er een oplossing! Voordat deze aanstormende ex-middelbare scholieren de net vernieuwde collegebanken induiken is er een prachtig weekend midden in augustus die deze gezonde spanning als sneeuw achter de zon laat verdwijnen. Dit weekend, het Civiel Ontvangst Weekend (COW), is er om alle nieuwe civiele techniek studenten wegwijs te maken in deze periode van verandering. Tijdens deze activiteit worden vriendschappen gemaakt die nog jarenlang voortbestaan en ervaringen opgedaan die het begin van de studententijd niet beter kan maken.

Zo een weekend als dit is er natuurlijk niet zo maar. Dit vereist een voorbereiding van een heel collegejaar waarin 9 enthousiaste civielers bezig zijn om ook dit jaar het COW voor alle deelnemers onvergetelijk te maken.  Dit jaar zal deze taak door de volgende toppers worden vervuld:

Leden

Partners