Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

PSOR

Afgelopen jaar is een jaar geweest dat veel impact op ons prachtige faculteitscafé heeft gemaakt. Hoe vroeger de borrel slechts marginaal bezocht werd, barst 0.95 nu af en toe uit zijn voegen door het overweldigende enthousiasme waarmee studenten en personeel naar PSOR komen. Dit heeft ook een enorme impact op de sfeer want, beste gast, het zijn toch mensen zoals u die de sfeer in PSOR zo ontzettend goed maken. Van een overweldigende openingsborrel in september met de deuren open tot een kerstborrel waarbij men toch liever binnen en dicht bij de bar bleef. Om nog maar niet te spreken over de geweldige themaborrels die de BarCo heeft neergezet, u was er allemaal bij.

Niet alleen de borrels hebben impact gemaakt op ons, er zijn ook wat ingrijpende veranderingen geweest aan PSOR zelf, die u misschien niet eens heeft gemerkt. Om de kwaliteit van het bier te waarborgen heeft PSOR nu een nieuw tapsysteem dat een gegarandeerd mooi pilsje voor u neerzet.  

Een andere impact die u misschien heeft gemerkt is de verandering van de muntprijs. Bier is in PSOR nog goedkoper geworden! Met deze verandering kunnen we u nog jaren voorzien van het perfect getapte speciaal biertje zoals we dat al sinds 1975 doen en de komende jaren ook zullen blijven doen!

Over PSOR raakt men nooit uitgeschreven, de talloze borrels die er zijn geweest, van welkom tot afscheid, we waren er allemaal bij. Helaas is de ruimte beperkt en moet u voor alle mooie verhalen maar eens een van ons aanspreken.

Wat betreft u, lieve lezer, we vertrouwen erop dat u zo getrouw naar PSOR blijft komen zoals u dat afgelopen jaren heeft gedaan, dan zorgen wij dat u nimmer zonder drankje op de donderdagmiddag staat.

Partners