Bargilde

 

Geachte Gilde-leden,

Bestuursleden,

Commissieleden,

Beste lezer,

 

Het Bargilde, iedereen kent het; die illustere groep mooie mannen die elke borrel kunnen veranderen in een feestje. Het fenomeen begon zeventien jaren geleden, toen de wereld klaar was voor het bestaan van Het Bargilde. Deze verrijking van het cultureel erfgoed verreist een zekere ontwikkelde samenleving, omdat de cultuurschok anders te groot zal zijn. Tweeduizend jaar na de geboorte van Jezus Christus, was de samenleving dermate ontwikkeld, dat deze rijp genoeg geacht werd voor Het Bargilde.

Desalniettemin, de samenleving zou nog niet klaar geacht worden voor Het Bargilde in huidige vorm, net zoals dat men momenteel nog niet genoeg cultureel ontwikkeld is voor de vorm die Het Bargilde in de toekomst zal aannemen. Om een potentiele cultuurschok te voorkomen, maar toch een zekere culturele ontwikkeling te stimuleren, wordt Het Bargilde elk jaar uitgebreid met vier nieuwe, mooie mannen. In combinatie met een bevolkingsgroei, zal er een juiste balans gecreëerd worden.

De eerste verantwoordelijkheden werden geheel gedragen door de heren R.C. Siersma, A.W.O. Bots, W.L.A. ter Horst, E.J. Veen, W.C. Coenen en J.L. Coenders. Degenen die kunnen tellen, zien gelijk dat deze initiële groep meer is dan de jaarlijkse toename van Het Bargilde. Sinds de samenkomst van deze schone heren zijn borrels toegenomen in gezelligheid, wordt er meer van vlees genoten, verschijnt er een significant groter aantal aantrekkelijke jongedames op de borrels, wordt elke borrel uitgespeeld en zijn extra bestellingen nodig om het aantal fusten op peil te houden.

Het in stand houden van Het Bargilde is een zware, maar zeker nobele taak die ervoor zorgt dat de gezelligheid heerst, het bier vloeit en de saamhorigheid overwint bij elke borrel. Drie kwaliteiten die ieder binnen Het Bargilde beheerst en ten goede zal gebruiken voor het neerzetten van de mooiste borrels. Dit jaar hebben er weer vier nieuwe heren zich onderdeel van Het Bargilde mogen noemen: Brandt, Sutarto Hardjosusono, Jansen en Middeldorp.

 

Met Alcoholische Groet,

 

Dhr. G.G. Hendrickx Dhr. T.A. Eijkelkamp
h.t. Preasus h.t. P.I.N.T.

 

 

Functies

Dhr. Hendrickx - h.t. Preasus

Dhr. Eijkelkamp - h.t. P.I.N.T.

 

Lichting 10:

A. Mensink

 

Lichting 12:

J.P. van Wessem, B. Metz, Y.I.R. Ligthart

 

Lichting 13:

C.E.M. Heuberger, K.H.J. van Duurling, S. Klop

 

Lichting 14:

S.P. Hildering, S.W. van Wierst, F. Heijgens, B.R. Tijhof

 

Lichting 15:

S.M.P. Gnodde, J. van Overeem, T. Veldt, M. Grund

 

Lichting 16:

G.G. Hendrickx, T.A. Eijkelkamp, W. Hoek, T.T. Grolleman

Sponsoren

  • Ballast Nedam
  • Brunel
  • Tideway
  • Sweco
  • Dura Vermeer
  • Fluor
  • Heijmans
  • Arthe Civil & Structure

Realisatie: verenigingenweb