Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Vragen en feedback

Binnen PS kun je op verschillende manieren je feedback geven op het onderwijs, wat wij enorm waarderen. Dit kunnen klachten, vragen of opmerkingen zijn over het onderwijs, maar natuurlijk worden verbeterpunten of complimenten ook enorm gewaardeerd.

Online klachtenformulier

Allereerst kun je op de website het online klachtenformulier invullen. 

Klachten- en ideeënbox

Daarnaast hebben wij ook een fysiek punt voor al je klachten, ideeën of opmerkingen: de klachten- & ideeënbox! Deze witte brievenbus hangt tegenover de balie. Hier kun je alles kwijt over het onderwijs, maar kun je ook algemene klachten of ideeën over PS inleveren!

Onderwijs Feedback Groep

Om de respons en de hoeveelheid feedback op vakken te vergroten zijn in 128 de Onderwijs Feedback Groepen (OFG) opgericht. Dit is per jaarlaag een groep van circa 10 studenten die aan het begin van elke periode samen komt om de vakken in de afgelopen periode te evalueren. Onder het genot van een heerlijke lunch gaat deze groep studenten samen met de onderwijscommissie in discussie over de vakken. Alle geleverde input zal door de onderwijscommissie doorgespeeld worden naar de docenten om zo het onderwijs steeds verder te verbeteren.

Ben jij oplettend, heb je een kritische blik en lijkt het jou leuk om je mede-studenten te vertegenwoordigen? Ben jij geïnteresseerd om in een van de OFG's deel te nemen? Geef je op via de form

Onderwijscommissies

Om zich in zetten voor de belangen van de student, is het voor de commissarissen onderwijs van groot belang te weten wat er allemaal speelt onder de studenten. Daarbij worden zij ondersteund door de jaarcommissies van PS, die, naast dat ze een makkelijk aanspreekpunt zijn voor andere studenten, alle vakken kritisch volgen.

Aan het einde van de periodes evalueren zij alle vakken en tentamens. Daarna wordt bij de nablokbesprekingen het gesprek aangegaan met de docenten en de faculteit om samen verbeterpunten op te stellen voor het volgende jaar. De jaarcommissies hebben ook een belangrijke taak in het doorspelen van informatie van studenten/docenten en dat door te geven naar de andere partij. Dus mocht je zitten met een klacht, vraag of opmerking stap dan vooral af op iemand van een jaarcommissie. Hij/zij zal je vaak goed kunnen helpen.

PS heeft de volgende jaarcommissies:

Partners