Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

PS viert haar 25e Lustrum

05/10/2018

Het Gezelschap "Practische Studie" viert haar 125e levensjaar! Van 8 tot 13 oktober zal de eerste Lustrumweek met het thema "Stalen Zenuwen" plaatsvinden. Maandag is de feestelijke opening waar je van de faculteit kan springen op een big airbag en zal het openingsdiner in de Oude Kerk zijn. Bezoek dinsdagmiddag het lustrumsymposium "Civieler in Conflict" in Theater de Veste inclusief diner met deelnemende bedrijven en een debat over de gaswinning in Groningen. Weet jij nog niet welke masterrichting jij gaat kiezen, kom dan woensdag naar PSOR en schrijf je in voor het eten! Donderdag zal het altijd geslaagde Civilization losbarsten in Annabel in Rotterdam. Vrijdag kan je bijkomen om vervolgens zaterdag met een auto vol gezelligheid mee te doen aan de Lustrumrally inclusief 1 overnachting en diner. 

We zien jullie graag! 

Partners