Nieuws

The Building Talent Day

Schrijf je in voor The Building Talent Day op 1 maart 2018!

Het event waar je een goed beeld krijgt van je eigen kwaliteiten, je toekomstige werkveld en wellicht je potentiële werkgever.
Het doel van de middag: de drempel voor jou richting de arbeidsmarkt verlagen.

Door onze samenwerking met verschillende studieverenigingen is er speciaal voor jou een interactief programma gecreëerd; dus geen suffe bedrijvenmarkten of saaie bedrijfsbezoeken… Juist een out of the box programma!

Hoe dan???

Met een dag vol vette games, een lekkere lunch en complexe casussen strijd jij mee voor THE BUILDING TALENT CUP 2018!


Je wordt opgehaald bij je opgegeven opstaplocatie. Tussen 13.00 u en 13.30 u kom je aan op onze vette industriële locatie in Utrecht: De Fabrique. Hier kun je ontspannen kennismaken met de aanwezige bedrijven (dit zullen infra en bouwbedrijven zijn; hier later meer over!), terwijl op een, al zeg ik het zelf, leuke manier de lunch uitgeserveerd wordt.

Hierna volgt een gezamenlijke opening, waarna de groep verdeeld wordt in drieën. Er volgen drie rondes met: een casus in teamverband, een game die jouw cognitieve vaardigheden test en het spel 1 tegen 100 met interessante vragen van de aanwezige opdrachtgevers.

Natuurlijk sluiten we af met een gezellige borrel waar de winnaars bekend gemaakt worden!

Als mooi einde van The Building Talent Day stap je in de Kwibus (!!), die je weer terugbrengt naar je opstapplaats.

Aan de dag zijn geen kosten verbonden, dus waar wacht je op? Schrijf je snel in op https://buildingheroes.nl/building-talent-day/!

Realisatie: verenigingenweb