Nieuws

Gratis proefabonnement Bouwen met Staal

Geef je op voor een jaar lang een gratis proefabonnement op het vaktijdschrift Bouwen met Staal. Ga naar de website http://www.vakbladbouwenmetstaal.nl en klik in de menubalk op ‘abonneren’ en vervolgens op ‘proefabonnement’. Vul daar de benodigde gegevens in. Je krijgt dan vanaf het eerstvolgende nummer een jaar lang zes edities in de brievenbus.

Het abonnement stopt vanzelf. Daarna nemen wij contact met je op of je geïnteresseerd bent in verlenging tegen betaling. Gedurende je studie kun je slechts eenmaal gebruik maken van dit aanbod. Daarna ben je natuurlijk van harte welkom als student-lid tegen gereduceerd tarief.

Meer informatie:
Bouwen met Staal
Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer
tel 088 353 1212
info@bouwenmetstaal.nl
www.bouwenmetstaal.nl

Realisatie: verenigingenweb