Nieuws

Inhousedag Arcadis 14 en 15 december

Arcadis opent haar deuren!

Wil jij weten hoe het is om bij Arcadis te werken of stage te lopen? Tijdens deze geheel verzorgde inhousedagen (inclusief overnachting) verwelkomen wij maximaal 25 deelnemers. Je krijgt gedurende de dag de kans om sfeer en cultuur te proeven bij Arcadis en een actueel thema te verkennen.

Het programma duurt anderhalve dag en start op ons kantoor in Rotterdam en bestaat onder andere uit een presentatie, ontmoetingen met medewerkers, projectbezoeken naar het Centraal Station en 7 square-endeavour in Rotterdam. De inhousedag wordt afgesloten met een casus waarbij je met meerdere studenten kunt laten zien wat je in je mars hebt.

Je kunt je inschrijven tot maandag 27 november (12.00 uur). Meer informatie én inschrijving:
http://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/arcadis-inhousedag-14-en-15-december-2017/

Realisatie: verenigingenweb