Nieuws

Docent van het Jaar 2017

Studenten Civiele Techniek hebben weer fanatiek gestemd op de Docent van het Jaar verkiezing georganiseerd door Het Gezelschap "Practische Studie". Meer dan 500 studenten hebben hun stem uitgebracht, een mooie toename ten opzicht van vorig jaar!

De prijsuitreiking vond dit jaar plaats op de laatste periodieke borrel van PS op maandag 19 juni. Het was erg leuk om te zien dat zoveel studenten en docenten aanwezig waren. Door het grote aantal stemmen hebben we dit jaar voor het eerst een top 3 voor zowel de bachelor als voor iedere masterrichting kunnen benoemen. Meer dan 25 docenten zijn daarom het podium op geroepen om hun prijs in ontvangst te nemen. Nogmaals allemaal van harte gefeliciteerd! Kijk hier voor het volledige overzicht. 

Ben jij ook benieuwd naar de foto's? Klik dan hier!

PS wil de docenten, namens alle studenten Civiele Techniek, heel erg bedanken voor hun inzet binnen het onderwijs afgelopen jaar!

Realisatie: verenigingenweb