Nieuws

Diesweek 2017

Sjoerd Gnodde

Vorige week vierde Het Gezelschap "Practische Studie" haar 123e dies natalis. Om dit te vieren werden tal van activiteiten georganiseerd. Maandag werd er begonnen met een openingswoord door het erelid Han Vrijling.

Dinsdag was er een lunchlezing van BAM Infra over Project Blyth, een windmolenpark waarbij gravity based foundations worden toegepast. Inmiddels had de Stunt'Cie een kunstwerk in de faculteit neergezet die het thema "Verbinding" verbeeldde.

Woensdag werd er gelasergamed in de kelders van de faculteit. Dit jaarlijks terugkerende evenement was weer een groot succes.
Donderdagmiddag is een groep studenten naar de Rotterdamsebaan vertrokken. Hier legt BAM een tunnel aan door Den Haag. Het was heel interessant om een project te zien dat aan het begin van de bouw is. We eindigden de week met een groot feest.

Realisatie: verenigingenweb