Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Prof. dr. ir Nick van de Giesen wint Leermeesterprijs

02/07/2014

Met trots kunnen wij zeggen dat we er weer een leermeester bij hebben bij Civiele Techniek. Dinsdag is heeft Professor van de Giesen als vijfde civieler deze prijs, die uitgereikt wordt door het Universiteits Fonds, ontvangen.

De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan een jonge hoogleraar die door de studenten gewaardeerd wordt om zijn colleges en begeleiding bij het afstuderen en daarnaast uitblinkt in onderzoek en het begeleiden van promovendi. PS heeft samen met de faculteit en met hulp van het Dispuut Watermanagement de aanprijzing gemaakt en de jury, bestaande uit voorgaande leermeesters hebben uit alle inzending Prof van de Giesen verkozen. De prijs bestaat uit een geldbedrag en een betaalde sabbatical van 3 maanden waarin de winnaar onderzoek kan doen aan een universiteit naar keuze.

De eerdere civiele leermeesters zijn: prof.dr.ir. A. Verruijt, prof.dr.ir. J.A. Battjes, prof.dr.ir. J.C. Walraven en prof.dr.ir. H.H.G. Savenije.

Partners