Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Nieuwe commissie!

23/10/2019

Na vijf jaar in Eindhoven te hebben gelegen is het mij een genoegen om u aan te mogen kondigen dat Het Gezelschap "Practische Studie" dit jaar een nieuwe poging gaat wagen om het wereldrecord Krattenbrug overspanning terug te halen naar Delft!

De nieuwe commissie is de afgelopen weken opgezet en gezien de enthousiasme die momenteel in de groep heerst hebben wij er alle vertrouwen in dat deze nieuwe commissie hun uitereste best gaat doen en het record gaat terughalen naar Delft.

De commissie zal bestaan uit tien personen waarvan drie master studenten zich bezig zullen houden met ontwerp, vijf studenten met het logistieke gedeelte en de bouw zelf en twee personen die zich vanuit het bestuur van de studievereniging Het Gezelschap "Practische Studie" zullen bekomerren om de brug.

Heb je nog vragen of wil je graag op de hoogte blijven van alles wat wij doen, mail dan naar krattenbrug-ps@tudelft.nl en hou de site in de gaten!

Partners