Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Bilfinger Tebolin

Ingenieursbureau

Bilfinger Tebolin

Al meer dan 75 jaar werken we aan projecten in de industrie, waarbij we op de voorgrond treden als het gaat om nieuwe markten en technieken.

Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar.

Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat voorop loopt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, project management, inkoop en constructie management services, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken!

Wij werken samen met klanten en stimuleren innovatie met geïntegreerd advies en ingenieursoplossingen van wereldklasse, gecombineerd met professioneel project- en constructiemanagement. Vandaag de dag willen industriële klanten uit diverse sectoren het pad van de innovatie bewandelen. Onze consultants en engineers wijzen hen de weg. Zij hebben de kennis van de markten en ambities van de klanten, hebben een heldere visie op actuele ontwikkelen en zijn toegewijd om elk project van het begin tot het eind op te leveren.  Flexibel, solide en veilig. Dat is hoe wij ideeën laten werken.

Als Structural of Piping Engineer binnen Bilfinger Tebodin maak je onderdeel uit van de afdeling Structural of Pipelines, die bestaat uit 20 a 25 mensen. Het werk is uitdagend omdat je gemiddeld aan z'on 3 tot 4 projecten tegelijk werkt. Deze verscheidenheid aan projecten zorgt ervoor dat je elke dag jezelf kunt uitdagen en scherp kan en moet blijven. Binnen dit team zijn naast Engineers ook Designers en Architecten actief.

Als Engineer Civiel of Engingeer Pipelines realiseer je complexe en multidisciplinaire engineeringsprojecten.

Je werkt aan multidisciplinaire projecten, veelal samen met niet-bouwkundige disciplines. Daarin heb je niet zelden een organiserende en coördinerende rol. Je werkt mee aan het vaststellen van de projectplanning en het projectbudget voor je eigen discipline. Je voert besprekingen met in- en externe klanten (tevens in het offerte stadium) en geeft advies met betrekking tot de constructieve projectaspecten. Je bent verantwoordelijk voor het constructief ontwerp, voert complexe berekeningen uit op beton- en staalconstructies. Je kunt doorgroeien richting een verdere specialisatie, maar ook naar een (project)managementfunctie.

En jij?

Wil je onderdeel uitmaken van een organisatie die dagelijks werkt aan het verduurzamen en toekomstbestendig maken van de industrie? Wil je graag werken aan projecten die de impact van de industrie op het milieu en klimaat reduceren? Werk je graag in een informele cultuur met multidisciplinaire teams samen om interessante en uitdagende projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je jezelf snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou!

Bilfinger Tebolin: "We make ideas work"

Algemene Informatie:

Specialisaties -
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 7
Aantal werknemers 1350
Omzet -
Mogelijkheden voor -

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners