Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Boorsma BV

Ingenieursbureau

Boorsma BV

Boorsma, dat in 2019 zijn 50-jarig jubileum vierde, is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau dat opdrachten uitvoert binnen de branches “bouw en civiel” en “milieu en geologie”.

Onafhankelijkheid en deskundigheid zijn vanaf de oprichting kernwaarden van ons bureau. Op basis hiervan en dankzij de multidisciplinaire opzet, kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Onze klanten zijn overheden (RWS, ProRail, gemeentes, provincies, waterschappen), bedrijven, branchegerelateerde organisaties en particulieren.

Onze advieswerkzaamheden omvatten alle aspecten van de branches en disciplines waarin we actief zijn: studie, beleidsvoorbereiding, ontwerp, hoofden detailengineering, EEM-berekeningen en –simulaties, projectmanagement, bouwtoezicht en inspectie, schade-expertises en deskundigenadvies (second opinions).

Boorsma heeft momenteel circa 50 deskundige en in de diverse disciplines gespecialiseerde medewerkers. Boorsma heeft drie vestigingen: Drachten (hoofdvestiging), Amersfoort en Urk. De advieswerkzaamheden van Boorsma hebben betrekking op de volgende onderwerpen:

Engineering Structures
Utiliteitsbouw, industriële constructies, houtskeletbouw, (beweegbare) bruggen, (betonnen) kunstwerken, spoordragende en niet-spoordragende constructies, Verkeerskundige DraagConstructies (VDC).

Hydraulic Engineering
Sluizen, stuwen, steigers en kades, hoogwaterkeringen, dijken, kustlijn- en rivierbescherming.

Geoscience & Engineering
Funderingsconstructies, milieu- en bodemadvies, grondkeringen, aardbevingsbestendig bouwwerken.

Boorsma: Deskundig & Onafhankelijk

Algemene Informatie:

Specialisaties Weg- en waterbouwkunde
Ultiliteitsbouw
Constructies bouwmanagment
Milieu & Geologie
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 3
Aantal werknemers 50
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Starters
Stages

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners