Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Witteveen+Bos

Ingenieursbureau

Witteveen+Bos

Ingenieursbureau van topklasse
Witteveen+Bos levert met ruim 1.400 medewerkers adviezen en ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Daarmee behoren we tot de top 10 van de Nederlandse ingenieursbureaus. We zetten onze topexpertise in om complexe vraagstukken op te lossen en zijn een betrokken partner voor onze opdrachtgevers. Onze visie daarbij is dat we een advies- en ingenieursbureau van topklasse willen zijn. Topklasse betekent voor ons: zelf heel goed zijn in je vak, samenwerken met andere toppers en werken in een cultuur van onderne-merschap en vertrouwen.

Multidisciplinaire en grensverleggende projecten
Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. We hebben zeven vesti-gingen in Nederland en zijn in totaal in elf landen actief. Onze advieswerkzaamheden omvatten het gehele traject van planstudie, ontwerp en engineering, besteksvoorbereiding tot en met de uitvoeringsbegeleiding en projectmanagement. Zo leveren wij bijvoorbeeld een bijdrage aan de Oosterweelverbinding in Antwerpen, Ring Utrecht en Ruimte voor de Rivier-projecten. Ook zijn we actief in het buitenland met projecten als Masterplan Jakarta en drinkwaterprojecten in Afrika.

Ruimte voor talent en ambitie
Wij hechten sterk aan onze bedrijfscultuur, waarin elke medewerker het beste uit zichzelf haalt, de talenten ten volle benut en maximale klantwaarde biedt. We bieden je een podium waarop je je kunt ontwikkelen en je ambities waar kunt maken. Kies je voor een rol bij Witteveen+Bos, dan kies je voor afwisseling en uitdaging in projecten die uitdagend en grensverleggend zijn.

Nieuwsgierig geworden?
Bezoek dan onze website www.witteveenbos.com en ontdek wat binnen Witteveen+Bos de mogelijkheden zijn op het gebied van stagelopen, afstuderen of werken. Ieder jaar organiseren we ook diverse business courses.

Witteveen+Bos: Ingenieurswerk, mensenwerk. Duurzame oplossingen voor de uitdagingen van deze tijd.

Algemene Informatie:

Specialisaties Infrastructuur
Gebouwde Omgeving
Dijken
Kusten en Rivieren
Energie, Water en Milieu
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 24
Aantal werknemers 1400
Omzet € 160 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners