Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Wagemaker

Ingenieursbureau

Wagemaker

Afstuderen én werken bij Wagemaker!

Wij zijn een technisch gespecialiseerd advies- en ingenieursbureau in de civiele techniek, voor onder andere bruggen, viaducten, waterbouwkundige werken en hun omgeving. We werken aan complexe projecten en duurzame oplossingen die onze leefomgeving beter, veiliger en toegankelijker maken. Onze opdrachtgevers zijn zowel (grote) aannemers als overheden (landelijk en lokaal). Ons kantoor is gevestigd in Rosmalen (vlakbij ’s-Hertogenbosch).

Ons team Construeren bestaat uit 35 techneuten met uiteenlopende rollen. Van integraal ontwerpleider tot technisch specialist, van FEM-analist tot BIM-manager. We werken dagelijks aan projecten met grote krachtswerkingen, dure grondstoffen, geotechnische aspecten, complexe uitvoering en we zijn niet materiaal gebonden.

Wat kun je van ons verwachten?
Je komt te werken in een team van toegewijde collega’s die veelvuldig met elkaar sparren. Samen zorgen we voor een uitdagend en motiverend werkklimaat waar jij je snel thuis voelt. Onze organisatie (80 collega’s) kent een platte structuur en een pragmatische, informele sfeer. Je geniet veel vrijheid en verantwoordelijkheid, met ruimte voor jouw inbreng en ideeën.

Wij bieden je een prima passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden we daarbij belangrijk. Zo bieden we 33 vakantiedagen (bij voltijds dienstverband) en zijn je werktijden en een parttime invulling bespreekbaar. Langetermijnrelaties, innovatie en expertise vormen ons fundament. We investeren daarom graag in de ontwikkeling van je persoonlijke talenten en ambities.

Samenwerking, werkplezier en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. We hebben veel contact met elkaar, zowel als we vanuit huis werken als op kantoor. Daarnaast hebben we oog voor onze omgeving. Fun2Care is onze eigen stichting waar collega’s met plezier samenwerken aan goede doelen.

Wie ben jij?
Je zoekt een baan met eigen inspraak en direct contact met de opdrachtgever. Je werkt graag aan gevarieerde, bijzondere en uitdagende opdrachten. Je ziet uitdagingen in (tender)ontwerpen voor infrastructurele projecten, complexe kunstwerken en de toenemende spanning als het project in uitvoering gaat. Met je verfrissende ideeën en energieke, ondernemende aanpak draag jij bij aan de duurzame ontwikkeling van ons bedrijf en de civiele sector.

Afstuderen?
Wij bieden studenten jaarlijks de ruimte om bij ons af te studeren op de meest uiteenlopende onderwerpen. We hebben zelf ideeën, maar horen graag ook wat jouw denkrichtingen zijn. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding bij je afstuderen.

Neem contact op, dan komen we vast tot een mooie onderzoeksvraag. Bekijk voor meer informatie de website www.wagemaker.nl en neem contact op met Monique van Delft (HR-adviseur) 06 82 80 28 88, m.vandelft@wagemaker.nl

Wagemaker: Op ons kun je bouwen. Altijd en overal.

Algemene Informatie:

Specialisaties Civieltechnische Kunstwerken
Burggen
Viaducten
Onderdoorgangen
Waterbouwkundige Werken
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 80
Omzet € 9 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners