Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Voort

Detacheerder

Voort

Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte baan. Bij Voort draait alles om groei en vooruitgang. Om werkgeluk, waarbij mensen echt het verschil maken. Daarom gaan we voor de perfecte match tussen professional en opdrachtgever.

We werken samen met meer dan 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Met veel werken we intensief samen, waardoor we de organisatie en afdelingen door en door kennen. Hierdoor hebben we kennis van vacatures die nog niet gepubliceerd zijn, of niet openstaan via het bedrijf. Wat voor functie je ook zoekt. Wij helpen je met de eerste stap. Voor een functie waarin je jouw kennis, kunde en ambitie echt tot zijn recht kan laten komen.

Jij hebt een ambitie: bouwen aan de toekomst van Nederland. Maar hoe maak je als starter snel impact in de Civiele Techniek? Daar hebben we iets op gevonden. Met het op maat programma van Voort specialiseer jij je in het onderwerp van jouw keuze. Dat doe je naast de baan die we voor jou vinden bij een van onze opdrachtgevers. Een baan die echt past bij jou en je ambities.

Het talentprogramma Civiele Techniek bestaat uit een keuzedeel en een deel persoonlijke ontwikkeling. Het is een maatwerktraject. Voor het keuzedeel stel je jouw eigen trainingspakket samen. Je krijgt daarvoor een budget van € 2.500,-. Wij helpen je te kiezen voor trainingen die aansluiten bij jouw ambities. Of je kan kiezen voor een van de pakketten die wij al hebben samengesteld. Wat je ook kiest, deze kans gaat jou gegarandeerd een voorspong en baanzekerheid geven.

Groei verder, ga Voort.

Algemene Informatie:

Specialisaties Carriereadvies
Eerste Baan
Civiele Techniek
Civil Engineering
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 7
Aantal werknemers 1000
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners