Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

VolkerWessels

Aannemer

VolkerWessels

VolkerWessels is een toonaangevend, technologisch conglomeraat met focus op bouw en infrastructuur. VolkerWessels heeft in totaal meer dan 17.000 medewerkers verdeeld over 130 verschillende werkmaatschappijen.

Eén van de unieke eigenschappen van VolkerWessels is het decentrale bedrijfsmodel. Elke werkmaatschappij is verantwoordelijk voor de eigen operatie en strategie, binnen de kaders die vanuit de groep worden meegegeven. De organisatie is plat en erg toegankelijk.

VolkerWessels is actief in het oplossen van belangrijke maatschappelijke thema's zoals de bouw van woningen om het woningtekort te verhelpen, de vervanging van verouderde infrastructuur om Nederland bereikbaar te houden, het vormgeven en faciliteren van de energietransitie, en het klimaat-adaptief maken van onze steden en natuur. VolkerWessels speelt dus een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving.

Bij VolkerWessels is altijd ruimte voor nieuwe denkers. En voor knappe koppen die binnen al hebben bedacht wat we buiten nog moeten realiseren. Die helpen bouwen aan de wereld van de toekomst. Mensen met visie en ambitie. Met doorzettingsvermogen en energie. Mensen die het verschil willen en durven maken en willen bijdragen aan onze leefomgeving en levenskwaliteit. Welke rol je bij ons ook vervult, je bouwt constant mee aan vernieuwing en verbetering. Of je dit nu heel concreet doet door de handen uit de mouwen te steken, of lijnen uitzet en slimme voorzieningen bedenkt.

Alles wat we doen is gericht op de toekomst. Dit doen we intern, bijvoorbeeld door te werken aan persoonlijke ontwikkeling in trainingsprogramma's waardoor jij en je collega's de mogelijkheid krijgen je te blijven ontwikkelen. En we doen dit ook extern door bijvoorbeeld te werken aan het kantoorgebouw en de infrastructuur van de toekomst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Binnen je functie of juist in een totaal andere rol, jij bepaalt het. De 130 ondernemingen bieden volop mogelijkheden om te groeien in de rol die bij jouw past.

VolkerWessels: Bouwen aan de wereld van de toekomst.

Algemene Informatie:

Specialisaties Civiele Techniek
Wegenbouw
Spoorbouw
Mobiliteit & Engineering
Energienetwerken
Telecom
Digitalisatie
Vastgoedontwikkeling
Bouw
Installatietechniek
Toelevering
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 300
Aantal werknemers 17.000
Omzet € 6,2 Miljard
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners