Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Van Nieuwpoort Prefab Beton

Ingenieursbureau

Van Nieuwpoort Prefab Beton

Van Nieuwpoort Prefab Beton produceert al ruim 100 jaar prefab vloeren en investeert continu in nieuwe bouwtechnologieën en een efficiënte productie werkwijze om altijd het beste te kunnen bieden. Onze prefab beton fabrieken in Kampen en Amsterdam behoren tot de meest innovatieve productielocaties in de Benelux. Totaal integratie met klanten staat hierbij voorop.

In 2022 werd gestart met de bouw van een geheel nieuwe beton centrale op onze locatie Amsterdam. Het project werd begin dit jaar afgerond. In deze state of the art centrale worden hoogwaardige kanaalplaatvloeren geproduceerd voor de woning- en utiliteit bouw.

Wij denken graag mee met de klant en werken aan innovatieve projecten. Zo leverden wij vanuit onze prefab beton fabriek in Kampen kant en klaar droogvloeren voor het project Zuiderschans in Dokkum. Met onze bouwpartner bewezen we dat snelheid en kwaliteit samen kunnen gaan. 30 appartementen voor Oekraïense vluchtelingen werden in een half jaar tijd gebouwd en opgeleverd. De vloeren zijn van hoge kwaliteit en demontabel en daardoor erg duurzaam.

Van Nieuwpoort Groep, fundament voor de bouw.

Algemene Informatie:

Specialisaties Systeemvloeren
Kanaalplaat
Prefab Beton
Ribcassette Vloeren
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 3
Aantal werknemers 50-100
Omzet -
Mogelijkheden voor Starters
Stages

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners