Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Van Leeuwen Sleufloze Technieken

Aannemer

Van Leeuwen Sleufloze Technieken

Van Leeuwen Sleufloze Technieken (VLST) houdt zich bezig met het aanleggen van infrastructuur door middel van sleufloze technieken. Dit doen we in Nederland maar ook internationaal! We groeien volop. Met het aanleggen van uitdagende ondergrondse verbindingen onder land, steden, kust en zee staan we graag vooraan in de wereld van de energietransitie. Met jouw studie kun jij jezelf bij ons verder ontwikkelen bijvoorbeeld als Engineer!

We zijn van oorsprong een familiebedrijf en onderscheiden onszelf van de concurrent omdat we verder denken. We zijn innovatief en altijd op zoek naar verbeteringen. Wij zijn bereid daarin ver te gaan, vaak verder dan onze concurrenten. Kortom, een mooi professioneel bedrijf om voor te werken!

Werken bij VLST - You join ‘our family’?’
Bij VLST krijg je de kans om jezelf volop te ontwikkelen, zo behoren Traineeships ook tot de mogelijkheden. Je levert een bijdrage aan mooie projecten in Nederland, als je het een uitdaging vindt zijn er ook stoere projecten in het buitenland bijvoorbeeld Ierland en Guyana. Voor ons is het belangrijk dat iedereen zijn of haar talent kan inzetten in ons bedrijf. We leren elkaar goed kennen en zorgen er steeds voor dat jij op de perfecte plek zit, zo komt het team van VLST het beste tot zijn recht! Join the family en neem contact met ons op!

VLST: Innovators by Nature

Algemene Informatie:

Specialisaties Sleufloze Technieken
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 3
Aantal werknemers 115
Omzet € 40 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners