Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Turner and Towsend

Adviesbureau

Turner and Towsend

Bij Turner & Townsend richten wij ons met onze dienstverlening op de gehele gebouwde omgeving: woningen, kantoren, gezondheidszorg, onderwijs, publieke gebouwen, industrie, infrastructuur en energie. 6800 adviseurs wereldwijd werken samen met onze opdrachtgevers vanuit 112 kantoren in 46 landen aan deze doelstelling. Door het efficiënt managen van complexe programma’s en projecten zijn wij in staat om de best denkbare resultaten te bereiken voor onze opdrachtgevers. Behaalde successen in relatie tot projectdoelstellingen zoals het bereiken van erkende duurzaamheidsnormen, de levensduurverlenging van gebouwen, circulariteit, de invloed van een gebouw op haar werknemers’ gezondheid en energie en CO2-reductie, delen wij wereldwijd.

Vanuit het kantoor in Nederland dat gevestigd is in Amsterdam, helpen ruim 100 medewerkers hun klanten in de Benelux om hun plannen en ambities te ontwikkelen en te realiseren. Op de lokale markt hebben we meer dan 20 jaar ervaring en in de regio hebben we meer dan 100 projecten opgeleverd.

Het uiteindelijk doel van Turner & Townsend is om een zo groot mogelijke positieve impact te leveren op onze leefomgeving.

Turner & Townsend: We are making the difference; transforming performance for a green, inclusive and productive world

Algemene Informatie:

Specialisaties Project-, Programme- and Cost Management
Real Estate
Infrastructure
Natural Resources
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 112
Aantal werknemers 6800
Omzet € 816 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages
Bacherloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners