Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

TMC

Adviesbureau

TMC

Wat wij geloven
We geloven in de combinatie van een vast dienstverband met de vrijheid en voordelen van ondernemerschap. In ons uniek en transparant businessmodel, Employeneurship, dat is ontworpen om denkkracht aan te wakkeren om grote uitdagingen aan te gaan. En dat ervoor zorgt dat onze mensen groeien, zich ontwikkelen en verschil maken.

Wie we zijn
TMC – The Member Company – is de ideale omgeving voor top engineers die zichzelf graag op de proef stellen, die het avontuur zoeken. Samen vormen we een snel groeiende en trotse community van employeneurs, met meer dan 1,700 mensen met 71 nationaliteiten, verspreid over 12 landen. We bieden consultancydiensten aan op het gebied van research & development en hightech engineering. En we werken aan projecten die tot de verbeelding spreken. Bij aantrekkelijke opdrachtgevers, over de hele wereld.

Wat we doen
Wij zorgen dat je als werkondernemer het beste uit jezelf kunt halen. We begeleiden je en bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen. Via onze eigen cursussen, met professionele coaches en bij interessante opdrachtgevers. We koppelen onafhankelijke, kundige ingenieurs aan onze klanten. Of het nu is op het gebied van IT, nanotechnologie, robotica, physics, robotica of life sciences – wij bieden jou een uitdaging die bij je past. En onze opdrachtgevers krijgen altijd de juiste persoon op de juiste plek.

TMC, Global home for entrepreneurial engineers

Algemene Informatie:

Specialisaties High Tech
R&D
Digital
IT
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 22
Aantal werknemers 2000
Omzet € 100 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Starters

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners