Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Temporary Works Design

Ingenieursbureau

Temporary Works Design

Draag bij aan de energietransitie en belangrijke infrastructuren wereldwijd!

Wij zijn TWD - een innovatief ingenieursbureau waar je aan de slag gaat met het ontwerpen van grote staalconstructies samen met andere jonge en getalenteerde collega's. Elke dag dragen we bij aan de energietransitie en belangrijke infrastructuurprojecten wereldwijd. Onze focus ligt bij method engineering en equipment design services. Wij bieden onze klanten innovatieve oplossingen, voornamelijk in de offshore wind en civiele industrie.

Dankzij onze aandacht voor ontwikkeling, plezier en tevreden klanten, zijn wij de afgelopen jaren flink gegroeid. Momenteel werken er ruim 250 collega's bij TWD, verspreid over onze kantoren in Rotterdam, Londen, Athene en Taipei.

Eenvoud zit in ons DNA. Met effectieve methoden en maatwerk oplossingen zorgen wij voor maximale werkbaarheid van onze ontwerpen. Zo hebben wij o.a. een monopile gripper, upend tool en bevestigingsconstructies in zee ontworpen voor het grootste offshore windpark van België - SeaMade. Dankzij het eenvoudige en geoptimaliseerde ontwerp kon onze klant de SeaMade-funderingen in record-tempo plaatsen.

Werken bij TWD
TWD is een innovatief bedrijf wat altijd open staat voor nieuwe methoden, oplossingen en ontwerpen. Daarom zijn we vooral op zoek naar getalenteerde, ambitieuze starters met een technische bacheloren/of masteropleiding. De exacte studierichting maakt niet zoveel uit aangezien wij geloven in ontwikkeling 'on the job'. Dus word jij enthousiast van innovatieve projecten? Vind je het leuk om te werken in teams samen met andere jonge, creatieve en ambitieuze collega's? Ben jij daarnaast communicatief sterk, durf jij verantwoordelijkheid te nemen én ben je er klaar voor om het verschil te gaan maken binnen jouw projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

TWD: Let’s Engineer Your Future Together!

Algemene Informatie:

Specialisaties Method Engineering
Equipment Design
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 5
Aantal werknemers 250+
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners