Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Tauw

Adviesbureau

Tauw

Dromen, idealen en ambities, wie heeft ze niet? Maar waar kun je je persoonlijke ambities realiseren en integreren in je dagelijkse werk? bij TAUW kan dat!

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met sterke positie in milieuadvies en het haalbaar maken van duurzaamheid. Bij TAUW werk je dagelijks samen met ruim 1.200 toegewijde collega's aan betekenisvolle projecten die bijdragen aan de vitale leefomgeving en krijg je de tools en ruimte die je nodig hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo realiseer je jouw eigen ambitie én draag je bij aan de gezamenlijke ambitie van TAUW.

LIVE YOUR AMBITION

Als student Civiele Techniek ben je uitermate geschikt om aan de slag te gaan bij TAUW. bij ons ontwikkel jij je naar wens als specialist, adviseur en/of projectleider binnen een vakgebied naar keuze.

Als starter krijg je veel vrijheid bij TAUW om te ontdekken waar jij je verder in wil ontwikkelen. In het Junioren Traject volg je samen met een groep starters verschillende cursusen op het gebied van soft skills.

TAUW onderscheidt zich door zich te profileren in het klimaatbewust en duurzaam ontwerpen van landelijk en stedelijk gebied. Wij werken voor overheiden, op alle niveaus (gemeentelijk, provinciaal, waterschappen en rijksoverheid, maar ook voor industriële klanten. Daarnaast werken we samen met kennisinstelingen. We geven advies en ontwikkelen kennis op de gebieden water, hydraulisch ontwerpen, constructief ontwerpen, bodem & grondwater, milieu en ruimtelijke ontwikkeling.

TAUW, maak jouw dromen, idealen en ambities waar!

Algemene Informatie:

Specialisaties Water
Bodem
Milieu
Infrastructuur
Waterbouw
Gebiedsontwikkeling
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 29
Aantal werknemers 1265
Omzet € 140 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Starters
Stages

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners