Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Strukton

Aannemer

Strukton

Wij bouwen duurzame infrastructuur. Samen bouwen we aan een toekomstbestendige wereld. Dat is de reden van ons bestaan. Samenwerken en verbinden. De groeiende wereldbevolking, toenemende welvaart en klimaatverandering dwingen ons om spaarzaam om te gaan met grondstoffen. Na te denken over hergebruik en levensduurverlenging. Tegelijkertijd is de huidige infrastructuur evenals talloze kunstwerken aan vervanging toe of moet hersteld worden. Dat vraagt om creativiteit, innovatie en een andere manier van denken en samenwerken. De infrasector biedt enorme kansen voor verduurzaming. De impact van onder meer onze sector op de leefomgeving is onhoudbaar, zowel wat betreft grondstoffengebruik en afval, als uitstoot en biodiversiteit. Wij benaderen ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ vanuit de keten: samen met onze ketenpartners maken wij de toekomstbestendige wereld van morgen. Strukton Infra Specials is een onderdeel van Strukton dat zich bezig houdt met het zo duurzaam mogelijk bouwen van complexe projecten in de Nederlandse markt.

Wil jij hier een bedrage aan leveren? Dan nodigen we je graag uit om met ons samen de mogelijkheden te bespreken. Van traineeships tot startersfuncties. Zien we jou binnenkort? Hoe maak jíj de wereld een stukje duurzamer?

Vandaag pak je de trein. Morgen bouw je in Delft mee aan het eerste energieneutrale station van Nederland. Wat maak jij morgen?

Algemene Informatie:

Specialisaties Infra
Vaarwegen
Kunstwerken
Rail- Civiele- en Waterbouwkundige werken
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 10
Aantal werknemers 4300
Omzet € 1,3 Miljard
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners