Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Sentijn

Detacheerder

Sentijn

Sentijn is een organisatie die startende ingenieurs verbindt met bedrijven in heel Nederland, met de focus op de Randstad. Wij werken in drie verschillende vakgebieden: Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde en Bouwkunde. Hierbij werken we samen met ingenieurs van HBO- en Universitair niveau.

Zit je momenteel in het laatste jaar van jouw studie, of ben je net klaar en denk je: wat nu? Geen probleem! Bij Sentijn hebben we jarenlange ervaring in de civiele markt. We helpen je graag persoonlijk bij het kijken naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt met jouw opgedane kennis en ervaring.

Onze werkwijze
Wij gaan het gesprek aan met de ingenieur, om zo op zoek te gaan naar de juiste carrière mogelijkheden. Dit doen we bij ons op kantoor in hartje Rotterdam. Naar aanleiding van de wensen die naar voren komen uit dit gesprek gaan wij op zoek naar passende werkgevers. Zo kunnen wij samen met jou kijken naar vaste functies, tijdelijke functies of traineeships.

Begeleiding
Tijdens het gehele voortraject bereiden onze gespecialiseerde consultants jou goed voor op de gesprekken door middel van advies en trainingen. Zo ga je goed voorbereid naar jouw toekomstige werkgever, wel zo fijn.

Standaard een opleidingsbudget
Daarnaast bieden wij onze Sentijn Acadamy aan: een opleidingsbudget voor elke startende ingenieur. Dit bedrag is vrij te besteden aan cursussen voor zowel persoonlijke- als vak gerelateerde ontwikkelingen. Zo blijf jij je ook tijdens jouw werk ontwikkelen.

Onze missie is om op een succesvolle wijze ingenieurs samen te brengen met innovatieve en duurzame organisaties. Samen bouwen we aan een duurzame wereld!

Enthousiast geworden? Op onze website www.sentijn.com staan verschillende vacatures binnen de civiele techniek. Staat jouw vacature er niet tussen? We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat er specifiek voor jou mogelijk is.

Sentijn, growth starts with great ambition

Algemene Informatie:

Specialisaties Civiele Techniek
Vaste Banen
Traineeships
Opleidingsbudget
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 30
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Starters

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners