Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Infram

Adviesbureau

Infram

Bij Infram werken we aan een duurzaam en toekomstgericht Nederland. Mobiliteit, ruimte, water en energie; dat is de wereld waarin we actief zijn en het verschil maken door innovatiekracht, kennis, ondernemerschap en brede samenwerking met overheden en bedrijfsleven. Wij praten niet alleen over de toekomst, wij zien “de kracht van doen” en zijn vooroplopend in de energietransitie. Zo verkennen wij de mogelijkheden om een innovatieve snelweg te bouwen, onderzoeken wij de sterkte van dijkbekledingen met onze golfsimulatoren en helpen wij de gemeente Rotterdam om diverse energietransities in de stad vorm te geven en de bewoners daarbij te betrekken. Daarnaast zijn wij er trots op om het eerste private waterstofstation van Nederland op ons kantoor in Maarn te hebben waardoor wij onze mobiliteit hebben verduurzaamd.

Binnen Infram is er ook een technisch inhoudelijke waterbouw-tak: Infram Hydren. Binnen Infram Hydren onderzoeken van de sterkte van dijken, zowel op het gebied van geotechniek als dijkbekledingen. Daarnaast verdiepen we ons in kennisleemtes zoals de invloed van infiltratie op de freatische lijn in de dijk en in innovaties zoals onze graszodetrekker. Ook zetten we onze kennis in binnen het technisch management op dijkversterkingsprojecten.

Wij onderscheiden ons door als hecht bedrijf van ongeveer 50 adviseurs oprecht oog te hebben voor elkaar, de ontwikkeling van onze adviseurs voorop te stellen, en onze adviseurs op meerdere werkvelden in te zetten.

Infram, Wij werken aan een toekomstbestendig Nederland en houden van de kracht van doen!

 

Algemene Informatie:

Specialisaties Ruimte
Mobiliteit
Energie
Water
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 50
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners