Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Dunea

Overheid

Dunea

Dunea levert lekker en betrouwbaar drinkwater aan ruim 1,3 miljoen klanten in het westelijk deel van Zuid-Holland. Jaarlijks ontvangen wij 1,1 miljoen recreanten in de duinen tussen Monster en Katwijk, onderdeel van Nationaal Park Hollandse Duinen. We beheren en beschermen de prachtige natuur en de drinkwaterwinning en dat al bijna 150 jaar. Onze klanten kunnen elke dag rekenen op natuurlijk, goed drinkwater en op rust en ruimte in de Randstad.

Betrouwbaar drinkwater uit de kraan en prachtige duingebieden; Dunea zet zich er 24 uur per dag voor in, zodat iedereen ervan kan genieten. Daarbij streven we voortdurend naar een duurzame balans tussen waterwinning, natuurbeheer en milieubeheer. Want wat nu bijdraagt aan 'het goede leven', gunnen we toekomstige generaties natuurlijk ook.

Een bedrijf dat 1,3 miljoen mensen van drinkwater voorziet en 2500 hectare duingebied beheert, is altijd in beweging. De wereld blijft veranderen dus ook de 'drinkwaterwereld'. Dunea voert daarom steeds - vaak innovatieve - projecten uit om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en eisen, of om onze processen verder te optimaliseren. Sommige projecten worden achter de schermen uitgevoerd en zullen geheel aan het oog van onze klanten voorbij gaan. We vertellen je er graag meer over.

Drinkwater en duinen dragen bij aan een fijne en gezonde leefomgeving. In een wereld die verstedelijkt, digitaliseert en moet verduurzamen, werkt Dunea aan toekomstbestendigheid. We worden wendbaarder, ondernemender en verbreden onze diensten. Samen met anderen realiseren we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Daarmee voegen we waarde toe. Onze mensen zijn daarin onmisbaar: vakbekwame professionals die zich voortdurend blijven ontwikkelen. Onze klanten kunnen rekenen op hoogwaardige producten en diensten, geproduceerd in harmonie met de natuur.

Wil jij graag bijdragen aan goed en schoon drinkwater voor 1,3 miljoen mensen? Voor het produceren en leveren van veilig en lekker drinkwater is nogal wat nodig: ondergrondse infrastructuur, installaties, natuur en (productie)locaties. Ben jij opzoek naar een leuke startersbaan waar je jouw civiele technische kennis en kunde kan inzetten? Of een (afstudeer-) stage of traineeship? Wij kijken graag met jou samen naar de mogelijkheden!

Bij Dunea werk je aan een doel dat er toe doet: goed en betrouwbaar drinkwater produceren in harmonie met de natuur.

Algemene Informatie:

Specialisaties -
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 550
Omzet  
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners