Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Dow

Ingenieursbureau

Dow

Dow ontwikkelt eersteklas materials science oplossingen die essentieel zijn voor de menselijke vooruitgang. In totaal is Dow actief in 31 landen, telt wereldwijd 104 productievestigingen en heeft talrijke onderscheidingen ontvangen als topwerkgever. Samen met onze partners streven wij naar duurzame oplossingen - via projecten, productinnovaties en partnerschappen - om een positieve invloed te hebben op de maatschappij en de wereld om ons heen.

In de Benelux telt Dow 7 vestigingen waar meer dan 4000 professionals van meer dan 50 nationaliteiten werken in supply chain, ICT, R&D (Research & Development), M&E (Manufacturing & Engineering), EH&S (Environment, Health & Safety), en meer. In Nederland zijn de productielocaties gevestigd in Terneuzen, Dordrecht en Delfzijl. De vestiging in Terneuzen is Dow’s tweede grootste productielocatie ter wereld en het kloppend hart van onze Integrated Supply Chain-organisatie in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India.

Op het gebied van civiele techniek zijn er verschillende carrièremogelijkheden binnen Dow – variërend van Civiele-, Constructie-, Project- en Materiaal Engineering rollen binnen TES (Technische Expertise en Ondersteuning) tot functies binnen Supply Chain en Logistiek. In iedere richting van civiele techniek is samenwerking met andere disciplines op projecten van groot belang. Deze projecten, denk aan het optimaliseren van productieprocessen, watermanagement of energietransitie, dragen bij aan het verbeteren van onze productielocaties en leiden zo tot een betere toekomst voor iedereen.

Van stages en ontwikkelingsprogramma’s tot instap- en managementfuncties, je kunt deel uitmaken van een divers team, ervaring opdoen via specifieke projecten, en een toegewijde mentor hebben die je begeleidt tijdens jouw loopbaan om zo een positief te verschil maken!

Door innovatie, expertise en de samenwerking met onze lokale partners streeft Dow ernaar het meest innovatieve, klantgerichte, inclusieve en duurzame bedrijf op het gebied van materials science te worden.

Algemene Informatie:

Specialisaties Engineering
Construction
Supply Chain
Logistics
Energy Solutions
Coatings
Packaging & Specialty
Plastics
Industrial Solutions
Consumer Solutions
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 104
Aantal werknemers 35.700
Omzet € 55,5 Miljard
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Starters
Stages

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners