Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

DEME

Aannemer

DEME

Dredging, Environmental en Marine Engineering NV, kortweg DEME, is een wereldspeler in baggerwerken, landwinning, de bouw van haveninfrastructuur en offshore diensten. DEME werd in 1991 opgericht en de hoofdzetel staat in Zwijndrecht. Al meer dan 140 jaar is DEME koploper in innovatie en nieuwe technologieën.

De kleuren van DEME zijn blauw en groen en ze stellen zowel de werkzaamheden op zee (blauw) als op land (groen) voor. Het logo is de weergave van de snijkop (cutter) van een snijkopzuiger.

DEME’s visie is erop gericht te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen te bieden voor wereldwijde uitdagingen zoals de stijgende zeespiegel, een groeiende wereldbevolking, de vermindering van CO2-emissies, vervuilde rivieren en bodems en de schaarste aan natuurlijke grondstoffen. DEME kan rekenen op 5.200 hoogopgeleide professionals en een vloot van meer dan 100 schepen. Hierdoor heeft DEME een grote hoeveelheid kennis en expertise opgebouwd. Dit leidde ertoe dat ze voor verschillende klanten oplossingen konden bieden. Hierbij stonden innovatie, duurzaamheid en nieuwe technologieën steeds centraal. Alle projecten samengeteld realiseerde DEME in 2021 een omzet van 2,51 miljard euro.

Bij DEME ligt de toekomst aan je voeten en dag na dag heb je er het gevoel dat je uitdagingen kan omzetten in kansen en opportuniteiten. Werken bij DEME is heel gevarieerd en je hebt dagelijks het gevoel dat je job impact heeft en iets betekent voor je omgeving en onze planeet. Duurzaamheid is er geen modewoord, het is eerder een leidraad bij de invulling van je functie. Bij DEME zoek je voortdurend naar nieuwe manieren en technologieën om onze planeet beter te maken. Daaraan meewerken en zelf accenten leggen is voor elke nieuwe en potentiële werknemer een challenge en een mooie kans om jezelf en je eigen potentieel te ontwikkelen. Meer info over DEME op www.deme-group.com.

DEME’s visie is erop gericht te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen te bieden voor wereldwijde uitdagingen.

 

Algemene Informatie:

Specialisaties Dredging
Offshore
Enviromental
Infra
Sustainability
Safety
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen -
Aantal werknemers 5200
Omzet € 2.51 Miljard
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners