Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Deloitte

Adviesbureau

Deloitte

Choose your impact
Je wilt een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever, ook in de civiele techniek. Zo ondersteunt Deloitte organisaties bij het opbouwen van vertrouwen, weerbaarheid en veiligheid. We helpen onze klanten om strategische uitdagingen aan te gaan, variërend van cyber, regelgeving en duurzaamheid tot bedrijfscontinuïteit en interne controle. Hierdoor zijn ze betrouwbaarder, veerkrachtiger en veiliger, terwijl ze innoveren en zich aanpassen aan een nieuw landschap. Met onze verschillende activiteiten willen we een zo groot mogelijke maatschappelijke impact hebben.

PACER a Deloitte business
Samen met het Responsible Infrastructure & Capital Projects team bouwen we aan de toekomst van Nederland en daarbuiten. Dat doen we in de infrastructuur, de energiesector en de bouw. We werken mee aan uitdagende projecten, zoals het koolstofvrij maken van elektriciteit- en warmteopwekking, betere en duurzamere mobiliteit en de verdere digitalisering van (bouw)projecten. Naast het werk op projecten besteden we één dag per week aan onze eigen ontwikkeling.

Blijf groeien
Bij Deloitte leer je iedere dag. Of je je nu ontwikkelt door het complexe werk dat je doet, of via de mensen met wie je samenwerkt. We helpen je om je ambities op jouw manier te realiseren, waar je toekomst ook ligt.

Durf jezelf te zijn
Wij willen jou. De ware jij, met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. Zo creëren we een omgeving waarin iedereen erbij hoort, wordt gesteund en gehoord, en in staat is om een waardevolle, persoonlijke bijdrage te leveren.

Ontdek jouw drijfveer
Impact maken is meer dan alleen wat we doen: het hoort bij ons. We zijn gedreven om vooruitgang te boeken voor onze klanten, mensen en de samenleving. Dit gevoel wordt gedeeld door al onze collega's. Het maakt ons trots. Heb jij een droom waar je écht in gelooft? Ontdek het bij Deloitte.

Deloitte, Choose your impact

Algemene Informatie:

Specialisaties Accountancy
Consulting
Risk Advisory
Financial Advisory
Tax & Legal
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 15
Aantal werknemers 7000 (in NL)
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners