Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Critical Minds

Adviesbureau

Critical Minds

"Projecten op tijd, mensen in flow". Dat is wat we bereiken voor onze klanten. De Critical Minds zijn elke dag bezig om projecten – en dus ook de organisaties – te verbeteren. We creëren draagvlak voor nieuwe ideeën, we maken processen inzichtelijk en we sturen projecten aan. Een Critical Mind maakt voor onze klanten het verschil door zijn energie, positieve instelling, transparantie en bovenal zijn oprechtheid.

De Critical Minds werken als consultant, trainer of interim projectmanager om energie, materiaal en tijd te besparen. Wij zetten onze expertise in de volgende sectoren in: offshore, maritiem & jachtbouw, bouw & infrastructuur en de energietransitie.

Critical Minds is een team van zowel startende als ervaren professionals met een kritische blik en veel energie. De Critical Minds komen je niet zomaar vertellen wat je moet doen en we maken geen dikke rapporten. Een Critical Mind werkt in vrijheid, vertrouwen en met verantwoordelijkheid. Wij geloven dat mensen een verschil maken door zichzelf te zijn.

We houden ervan om kennis te delen; dat zit in ons DNA. Als Critical Mind bepaal je je eigen leercurve. De verscheidenheid aan projecten geeft je een kijkje in verschillende industriële keukens in je eerste jaren. In ons tweejarige traineeship trainen en coachen we je op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Je hebt maandelijks trainingen met een groep collega's, die ook net gestart is. Dit zijn vakinhoudelijke trainingen en trainingen gericht op professionele vaardigheden. Daarnaast volg je met hen een uitgebreid persoonlijk ontwikkeltraject, dat wordt begeleid door een externe coach. Hiermee helpen we je in jouw ontwikkeling tot een young professional.

Wil je meer weten over werken bij Critical Minds? Check onze website en doe mee aan één van onze in-house dagen!

Critical Minds biedt jonge gedreven talenten de kans om het verschil te maken bij haar klanten door zichzelf te zijn.

 

Algemene Informatie:

Specialisaties Consultancy
Procesoptimalisatie
Projectmanagment
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 30
Omzet € 3,4 Miljoen
Mogelijkheden voor Starters

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners