Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

Boskalis

Aannemer

Boskalis

Boskalis creëert nieuwe horizons voor al haar stakeholders. Als wereldwijd toonaangevend baggeraar en maritiem dienstverlener bieden wij een unieke combinatie van deskundigen, schepen en diensten. Met inachtneming van de hoogste veiligheids- en duurzaaamheidsnormen leveren wij innovatieve en concurrerende totaaloplossingen aan onze klanten in de offshore-energie-sector, havens en kust- en deltagebieden in de wereld.

Boskalis heeft haar wortels in Nederland en heeft meer dan 100 jaar ervaring in waterbouw, kustbescherming en landaanwinning. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Papendrecht en we hebben een uitgebreid netwerk en vestigingen over de hele wereld. Wij zijn actief in 90 landen en op zes continenten, met een veelzijdige vloot van meer dan 600 schepen en drijvend materieel. Aandelen in de onderneming zijn sinds 1971 genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Onze activiteiten
Van oudsher is baggeren de kernactiviteit van Boskalis. Onze diensten omvatten de aanleg en het onderhoud van havens en waterwegen, landaanwinning, kustverdediging en oeverbescherming. Tegenwoordig bieden wij ook een grote verscheidenheid aan maritieme diensten en aanneming aan de offshore-energie-sector. Deze omvatten de ontwikkeling, de bouw het transport, de installatie, de inspectie, de reparatie en het onderhoud (IRM) en de ontmanteling van olie- en LNG import/exportinstallaties, offshore platforms, pijpleidingen en kabels en offshore windmolenparken.

Wij bieden sleepdiensten, noodhulp en berging via SMIT. Samen met onze strategische partner in havensleepdiensten (Keppel Smit Towage in Azië) en terminaldiensten (Smit Lamnalco) bestrijken wij meer dan 90 havens in 36 landen over de hele wereld.

Boskalis: Creating new horizons

Algemene Informatie:

Specialisaties -
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 66
Aantal werknemers 10.000
Omzet € 3 Miljard
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners