Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civiele Bedrijvendagen 2023

ADCIM

Ingenieursbureau

ADCIM

Bij ADCIM werkt een team van bevlogen professionals op het gebied van civiele techniek. Met een team van ca. 40 medewerkers voeren wij voorbereidende werkzaamheden uit binnen de grond- weg- en waterbouw. Dit doen wij van schetsontwerp tot uitvoeringsbegeleiding en alle stappen daartussen. Ondanks onze omvang kunnen wij een compleet pakket aan werkzaamheden aanbieden aan onze opdrachtgevers.

Voor studenten zijn er daarom veel mogelijkheden om in te stromen binnen ons bedrijf. Er kan kennis gemaakt worden met de volledige breedte van de grond- weg- en waterbouw. Denk hierbij aan het opstellen van riool- en drainageplannen, het berekenen van een voorbelasting of een damwand, het uitwerken van een (weg)ontwerp en het opstellen van een bestek. Ook alle bijbehorende werkzaamheden zoals het opstellen van kostenramingen en van MCA's horen bij het pakket dat wij aanbieden. Onze opdrachten variëren van het technisch uitwerken van een weg tot de voorbereiding van een woonwijk van 3.000 woningen inclusief rioolplannen, voorbelasting en verkeersbruggen. Hierdoor is geen dag hetzelfde voor een werknemer. Dit vraagt flexibiliteit van jou als werknemer, maar zorgt ook voor veel afwisseling en uitdaging.

Met ons bedrijf zitten wij heel dicht op de praktijk. Plannen worden vaak binnen afzienbare tijd ook daadwerkelijk uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat wij als bureau een hele praktische inslag hebben. Deze inslag wordt ook van de werknemers verwacht. Het komt soms voor dat er een berekening nodig is, terwijl er buiten al gegraven wordt. Dit zorgt voor een uitdagende en leuke dynamiek binnen het bedrijf. Uiteraard wordt je begeleid om van een beginnende professional door te groeien tot een zelfstandige werknemer die gericht antwoord kan geven op de vraagstukken die er spelen in de markt.

Wanneer bovenstaande beschrijving van ons bedrijf en van jou als werknemer je aanspreekt, neem dan contact met ons op. Dan zoeken we gezamenlijk naar een mogelijkheid om binnen ADCIM aan de slag te gaan.

ADCIM, het ingenieursbureau met een directe aanpak en veel flexibiliteit.

Algemene Informatie:

Specialisaties Infrastructuur
Water
Geotechniek
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 40
Omzet € 5,1 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages

Meer interesse? Neem contact op:

Bijbehorende activiteiten

Partners