Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Excursie A16

 

Er zal worden gecontroleerd op inschrijving bij het betreden van de bussen. Inschrijven is mogelijk tot maandag 22 mei 12:00.

Op dinsdag 23 mei is de excursie naar de A16, georganiseerd met de studievereniging Het Gezelschap “Practische Studie”. Hieronder vind je alle informatie om misverstanden te voorkomen. Vragen kan je sturen naar pr-ps@tudelft.nl.

Verzamelen – we verzamelen achter de hoofdingang van Civiel (Stevinweg 1, Delft). Vanaf hier zullen er bussen vertrekken naar de locatie van de excursie. Het verzameltijdstip van de ochtendexcursie (groepen 1A en 1B) is 9:45 en deze zullen om ongeveer 13:30 weer terugkeren bij de faculteit. De ochtendexcursie is alleen open voor eerstejaarsstudenten en inschrijving is alleen mogelijk via de BrightSpace pagina van OCF1. Het verzameltijdstip van de middagexcursie (groepen 2A en 2B) is 11:45 en deze zullen om ongeveer 15:30 weer terugkeren bij de faculteit. Inschrijvingen voor alleen ouderejaarsstudenten gaan via de website,  Zorg dat je er op tijd bent, we wachten namelijk niet.

Bestemming ‐ we reizen met de bus naar het Expocentrum A16 Rotterdam van het project. Het adres daarvan is Eekhoornplaats te Bergschenhoek. We splitsen daar op in de twee groepen, die elk hetzelfde programma krijgen, maar in een andere volgorde. Op het programma staan een technische presentatie en filmpje in het Expo‐centrum en een bustour langs het gehele tracé. Bij alle onderdelen zijn gidsen aanwezig met een technische achtergrond en kennis van het project.

Contactpersonen – bij dringende gevallen kan je op de dag zelf contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens:

Het Gezelschap “Practische studie” – Jelle (hele dag) 0610610453

Het Gezelschap “Practische studie” – Leny (ochtend) 0615593426

Het Gezelschap “Practische studie” – Sytse (middag) 0631182843

Lunch / sanitair – er is niet voorzien in een lunch. Je wordt daarom verzocht zelf wat te eten mee te nemen, plus een flesje water. Wel krijg je een klein tussendoortje van Dura Vermeer. In het Expo‐centrum is sanitair aanwezig.

Kleding en schoenen ‐ check zelf even het weerbericht en kijk of er kans op regen is. Je hoeft geen veiligheidsschoenen aan, maar houd wel rekening met het feit dat we in een bouwgebied zijn met mogelijk zand of onverharde gedeelten.

Veiligheid ‐ op het project zijn BHVers aanwezig in geval van incidenten. Houd je aan de aanwijzingen en waarschuw de gidsen als dat nodig is.

Partners