Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

COW mentor interesseborrel

Lieve PS’er,

Ook aankomend jaar zijn er weer mentoren nodig op het COW. We snappen natuurlijk dat dit jullie allemaal heel erg leuk lijkt, dit epische weekend wil je zeker nog een keer meemaken. Dit kan als mentor, je mag dan een heel weekend verschillende groepjes kalfjes begeleiden bij de spellen. Daarna elke avond lekker mee partyen op de disCOW. En als klapper op de vuurpijl krijg je een groepje aankomende eerstejaars die je heel de OWee door mag loodsen. Als jij deze zomervakantie 10 t/m 13 augustus op het COW kunt zijn en aansluitend van 14 t/m 17 augustus bij de OWEE aanwezig bent (meedoen aan de OWEE wordt wel van je verwacht), kom dan maandag 15 mei naar de mentorinteresseborrel!

Je kunt hier dan in duo’s je interesse tonen in het COWlo mooie mentorschap, zoek dus ook alvast een geschikte partner uit!  Verzin een bijpassende naam en kom leuk verkleed in een outfit die met jullie naam te maken heeft! Het is leuk om dit thema te baseren op het thema van het COW: RoodCOWpje en de zeven kalfjes.

Aan de hand van de interesse die jullie tonen tijdens deze borrel zullen wij de leukste koppels kiezen die mee mogen naar het COW, er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus trek je ludiekste outfit aan!

Even alles op een rijtje:

  • Je bent een mentorKOPPEL, kom dus met z’n tweeën
  • Verzin een naam voor je koppel (te maken met het thema)
  • Kom in een leuk outfit
  • Doe lekker gezellig en neem een leuk cadeau mee voor de COWcie (waarvoor hulde en Bravo)
  • Je bent nog nooit mentor geweest 

Voor €5,99 kun je mee-eten! Je kan kiezen uit de volgende pizza's:

  • Pizza Margherita (25cm) Italian
  • Pizza Funghi (25cm) Italian

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar cow-ps@tudelft.nl of een appje naar 06-19837929 (Martha). Je kan je tot 15 mei 15:00 inschrijven om mee te eten. Tot dan!

Partners