Jaarboek commissie

JaBo'19

Lieve lezer,

Het Gezelschap “Practische Studie” is velen commissies rijk, allemaal dragen zij bij aan het leven op en rond de vereniging. Echter, de commissie met het meest blijvende impact is de JaBo. Binnen de vereniging worden enorm veel activiteiten georganiseerd, zo veel dat je er als individu nooit altijd bij kan zijn. Al deze activiteiten hebben een impact op ons allemaal en deze willen we allemaal onthouden. Wij zijn daar dé oplossing voor: een highlightreel van collegejaar 2018/2019 om je te herinneren aan alle dingen waar je dit jaar wel  (of niet) bij bent geweest. Wij zorgen ervoor dat je die ene avond wél blijft herinneren.

Een belangrijk aspect van deze memorabele inhoud van het Jaarboek is de verzameling gênante quotes en foto’s van alle leden die PS rijk is. Het is dan ook met spoed dat wij jullie allemaal op roepen om al het beeld- en geluidmateriaal wat enig soort van impact op jezelf, jouw vriendengroep of omgeving heeft gehad, vooral in te sturen naar de Jabofoon! (+31 6 23025618) Natuurlijk zijn ook handgeschreven artikelen (denk aan geheime liefdesbrieven of ander blackmailmateriaal op papier) van harte welkom, wij helpen je graag door dit allemaal te publiceren. Tevens is er voor de echte waaghalzen een snapchat-account in het leven geroepen: ‘jabofoon’.

Alles bij elkaar, genoeg redenen om snel je telefoon, of pen en papier, te pakken en aan de slag te gaan om materiaal in te sturen! Wij zullen als commissie ondertussen hard gaan werken om een waardig eindproduct neer te zetten waar wij allen nog voor minimaal 125 jaar van kunnen genieten. Dit boek zal een groot impact hebben; op dit 125e verenigingsjaar en alle jaren die nog komen gaan.

Met Jabotastische groet,

Marit Meijvogel                         -     Voorzitter
Sven van Os                              -     Secretaris
Klaas Sicking                            -     Thesaurier
Rens van Hooft                         -     Commissaris Acquisitie
Boy Verberg                              -     Commissaris Foto's
Hugo von der Thüsen               -     Commissaris Layout & Promo
Puck van de Ven                       -     Commissaris Nieuws
Cato van Meurs                         -     Eindredacteur
Koen van Asselt                        -     QQ'er Ja
Sunar Sutarto Hardjosusono     -     QQ'er Bo

Sponsoren

  • Arcadis
  • ZRI
  • LievenseCSO
  • Fugro
  • Ballast Nedam
  • VolkerWessels
  • Deltares
  • Boskalis

Realisatie: verenigingenweb