Europese reiscommissie

EuReCo '17

Lieve Civielers,

De EuReCo, oftewel de Europese Reiscommissie, verzorgt om het jaar een tweeweekse studiereis door Europa. Na een jaar lang hard studeren zal deze reis het startschot zijn van een welverdiende zomervakantie. De 2017-editie belooft een gouden mix te worden van Civiele zaligheid, zon, feesten, strand, terrasjes en de  gaafste civiele projecten en locaties in Frankrijk, Spanje en Portugal!

Ieder jaar weer keren onze deelnemers terug met onvergetelijke verhalen, een zomers kleurtje en eventueel een kater (willen we niet stimuleren). Bij voorgaande edities werden onder andere Scandinavië, Oost-Europa en de voormalige Habsburgse staten in Centraal Europa bezocht. Dit jaar gaan we een gehele nieuwe richting op en zullen we – voor de avonturiers – de onontdekte (en idyllische) regio’s Baskenland en Galicië bezoeken in Spanje; en voor de voetbalfans Madrid. Ook worden de steden Porto en Bordeaux bezocht; voor respectievelijk de port- en wijnliefhebbers.

Gedurende deze reis, van 11 tot 24 juli, mogen jullie indrukwekkende projecten verwachten uit verschillende civiele sectoren. Denk aan kustprojecten, Hydrocentrales, dammen, tunnels etc. etc.  Daarnaast zullen we de steden ontdekken en we maken zelfs tijd vrij voor extra activiteiten ter land, ter zee en in de lucht!

De gehele reis inclusief overnachtingen, vervoer en overheerlijk regionaal organisch voedsel (en af en toe een vette hap), wordt je aangeboden voor een vriendelijk studentenprijsje (met dank aan onze sponsoren).

Nu jij overtuigd bent om ook mee te gaan is de vervolgstap erg simpel: schrijf je in via practischestudie.nl. De rest regelen wij gewoon voor je! Samen met:

Voorzitter Rieneke van Noort
Secretaris Jouke Binsma
Penningmeester Matthijs Buijs
Commissaris Accommodatie & Consumptie Mariska van der Velden
Commissaris Logistiek Remco van Poelgeest
Commissaris Projecten Luka Jaksic
Commissaris Sponsoring Bart Bravenboer

Vice-Voorzitter, Commissaris Promo & Activiteiten
QQ'er

Josien Groot
Mitchel Grund


Met reizende groet,

EuReCo ‘17

Sponsoren

  • Dura Vermeer
  • Max Bögl
  • LievenseCSO
  • Tensar
  • Practische Studie
  • Strukton Civiel
  • Mourik
  • TUDelft

Realisatie: verenigingenweb