Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

ExtraCT

ExtraCT

“InDesign we trust!”

De ExtraCT komt elk kwartaal rond de tentamens uit. Dit vakblad wordt – met mentale ondersteuning van onze geweldige QQ’ers – ontwikkeld door negen fanatieke commissieleden met ieder hun eigen taak en specialiteit. Op deze manier wordt het blad gevuld met interviews, columns, wetenschappelijke artikelen, civiele werkzaamheden en heel veel civiele nieuwtjes. Veel van deze stukken worden door onszelf geschreven en bedacht, anderen worden aangeleverd door bedrijven en commissies.

Vanaf de eerste weken van de periode wordt er dus hard gebrainstormd over wat er in de volgende editie gaat komen en wordt er gereflecteerd op de editie ervoor. We beginnen met het schrijven van de eerste stukken en het mailen naar de personen of bedrijven die ons een fantastisch stuk gaan aanleveren. In week vijf zijn zo goed als alle stukken binnen en kunnen we volop gaan InDesignen. De één na laatste week is proefdrukweek, hierin wordt elke letter van de ExtraCT nagelopen en waar nodig aangepast. Op deze manier proberen we alle fouten uit de editie te halen.

Lijkt het je leuk om de ExtraCT-redactie te komen versterken? Heb je vragen of zelf een interessant stuk dat je zou willen plaatsen? Mail dan gerust naar extract-ps@tudelft.nl of spreek iemand uit de commissie even aan.

Leden

Partners